Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után aki gyerekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után aki gyerekkel maradt. Mikor mutattad be az új párodnak a gyereked?

Figyelt kérdés

Mennyi idő telt el a válás/ kapcsolat megromlása és az új kapcsolat között? Illetve mikor találkozott az új pár és a gyerek?

Mekkora volt a gyerek? És hány évesek voltatok ti akkor?

2018. okt. 31. 06:35
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

Mikor kiraktam az exem, biztos voltam benne, hogy az életben többé nem lesz kapcsolatom. Ezek után törvényszerű, hogy pár hónappal később összefutsz valakivel, aki mindent borít. 😄

Első perctől tudta, hogy vannak gyerekeim.

De addig nem találkozott velük, amíg azt nem éreztük, hogy ez valami komolyabb. Utána beszéltem a gyerekekkel, hogy valaki van, valami alakul, és szeretnék-e megismerni. Először semleges helyen találkoztak, elmentünk állatkertbe. Így biztos volt, hogy az első találkozás pozitív élmény lesz.

Utána néha átjött nappal, és a gyerekek mondták, hogy aludjon ott.

Pár hónap alatt eljutottunk oda, hogy többet volt nálunk, mint otthon. Mikor mondtuk a gyerekeknek, hogy összeköltözünk, akkor nagyon örültek.

Azóta összeházasodtunk, lett kistesó, így öten vagyunk egy család. Annak minden nyűgével és surlódásával együtt, tehát nem állítom, hogy minden tökéletes.

5 éve vagyunk együtt, lassan 6, és nem volt soha ilyen nem vagy az apám ajtócsapkodás. Például.

2018. okt. 31. 06:48
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
Én hagytam ott exet a sokadik megcsalása után. Én is azt hittem hogy többé nem lesz más, aztán egyszer 1,5 hónappal a szakítás után dacbol beregeltem társkeresőre és persze másnap rámírt. Elkérte a számom, tiltakozni se tudtam:-) Másnap a megbeszélt időben hivott, már a hangjáért is odavoltam. Éjjel-nappal beszéltünk meg chateltünk, 5.napra én kértem a randit (ő egy kicsit félt a csalódástól utóbb bevallotta). Filmbe illő volt az első randink és már akkor ugy búcsúztunk hogy én leszek a felesége :-) A gyerekekről persze tudott (11 es 7 voltak akkor), de mivel exem teletömte a fejüket hogy én az új miatt dobtam a "jó" kis családot igy persze volt bennük némi rossz érzés és harag. 10 hónapot vártunk...az első találka nem lett túl sikeres, a másodikon már jól elvoltak, a 3.-nál már a nyakába ugrottak mikor jött. A kisebb rögtön kistestvért akart, a nagy megjegyezte hogy jó cserét csináltam. Nagyon jól megvoltunk 4 évig, de egy betegség vetett végett sajnos idilli életünknek. Nagyon megviselte a gyerekeket és engem is, igy több kapcsolatot nem akarok.
2018. okt. 31. 09:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Én egyedül vagyok a lányommal már 1,5 éve de még nincs senkim. Nem tudom képes leszek-e újra párkapcsolatot kialakítani. Bár most van egy udvarlóm de ő meg több száz km távolságra van és még nem találkozunk. Költözni se mernék és tavkapcsolat lenne csak de nem tudom meddig birná. Részemről menne, csak ritkán tudnánk talizni. Persze neki kellene jonni mert en ki sem tudok mozdulni a városból. Se jogsi se autó se pénz.

N

2018. okt. 31. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Fel ev mulva mutattam be,nagyon jol kijonnek amikor itt van ,addig amig a volt felesegem nem zomkodi meg a fejet hulyesegekkel!!!Kezd javulni a helyzet,mert a lanyom kezdi belatni,h az anyja irigysegbol mond rosszat a paromra,pl ne egyel ott meg semmi sz@rt,az a no utal teged,ne fogadj el tole semmit,stb stb .Kedves exek mire jo ez nektek?! Ertem en ,h csipi a szemet ,h nem o lett a nagy o megse,na de ennyire ?!
2018. nov. 1. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!