Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van, aki jobban érzi magát,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, aki jobban érzi magát, szinte újjászületett, mióta elvált?

Figyelt kérdés

2018. okt. 30. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Valószínűleg mindenki megkönnyebbül kicsit aztán meg meg is rémül és ez így váltakozhat amíg ki nem alakul az új élete.
2018. okt. 30. 18:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Abszolut!
2018. okt. 31. 09:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Én még csak pakolok össze a cuccaim, és csak folyamat indult el, de már most jól érzem magam.

Épp azt tanulom, hogyan ne adjam magam, hogyan ne mutassam, hogy aki fontos, azt segítem, és nézzem teljesen levegőnek, de már most könnyebb. Tudni, hogy vége, és nem mérgez tovább. Az, hogy mit kezdek magammal a mostani megszokott életem után, cseppet sem félelmetes, én lehetőséget látok benne, hamar megszokom az új napirendet, és rengeteg szabadidőm lesz.

2018. okt. 31. 19:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
a tudattól, hogy önmagam lehetek már attól újjászülettem! a válás folyamatban.. borzalmas, de erős vagyok és tudom mit nem akarok!!!!
2018. nov. 2. 10:53
 5/7 anonim válasza:
Igen, nagyon hamar jobban éreztem magam. Persze voltak nehézségek. Újra fel kell venni a kapcsolatokat, új barátokat kell szerezni, és nem szabad belerohanni egy új kapcsolatba.
2018. nov. 3. 09:18
 6/7 Nagyfater ***** válasza:
Ez attól függ. Egy válóper mindig megviseli az embert, és ha végre vége van, az _idegileg_ mindenképpen megkönnyebbülés. Egy rossz házasságból való kitörés szintén megkönnyebbülés. Akit viszont kiforgatnak mindenéből, netán hajléktalan lesz (!) egy válás után, nos, annak nem éppen újjászületés. A válás után mindenképpen új életet kezd az ember, hiszen az egész életvitele, sokszor a kapcsolati rendszere is megváltozik. De hogy újjászületik-e, az attól függ, hogy a nyereség-veszteség mérleg merre billen.....
2018. nov. 4. 08:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a váláskor hátrahagytam mindent. Házat, kocsit, és csak egy erősen mínuszba hajló bankszámlát hoztam el. Azok csak tárgyak, és nekem a lelki békém többet ért, mint hogy cigánykodni kezdjek. Ha megint válnék, ugyanígy tennék, de az elmúlt évtizedek azt mutatják, hogy nem lesz több válásom.
2018. dec. 18. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!