Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok hozzá, hogy Tisza Kata is elvált? Talán nincs is igaz szerelem, az övéké annak tűnt sokáig.
Nem követem a celebvilágot, így ehhez nem tudok hozzászólni, viszont azt tudom, mondani, hogy a legtöbb kapcsolat idővel végetér, mert alapjáraton az embereknek nem monogámok (vagy max csak egy ideig) A férfiak poligámok, a nők meg hipergámok.
És a legtöbb kapcsolat úgy néz ki, hogy kezdetben megvan a rózsaszín köd, de aztán fokozatosan átalakul szeretetté, itt viszont idővel már annyira lecsökken a vonzalom mennyisége, hogy egy harmadik fél, vagy az egymásra unás/egymás háklijai miatt felbomlik a kapcsolat.
Kata már 10 éve nem celebkategória.
és Kata, nem Kati!
#1-es vagyok.
Iróniáról hallottál már?
Komolyan attól teszed függővé, hogy hogyan vélekedsz a kapcsolatokról, szerelemről, hogy egy hírességnek hogyan alakult a házassága? Egy pár mennyiben számítana már releváns tényezőnek egy ilyen téma megítélésében? Mellesleg meg nem is láthatsz bele igazán egy idegen ember életébe, attól függetlenül, hogy ő mit hajlandó megosztani a nyilvánossággal, tehát így azt sem tudhatod, hogy milyen is volt igazából kettejük kapcsolata.
Mellesleg én nem hiszek a szerelemben, amióta Dianának és Károlynak sem sikerült. :(
nyilván nem attól teszem függővé, h. Tiszáék elváltak.
Charles+Diana, sztem rossz példa, én sosem gondoltam azt, hogy ők passzoltak volna... de Katáék igen.
Megnéztem a neten, mert nekem sem volt róla fogalmam, hogy kicsoda. Ha 10 éve nem a celebvilág tagja (meg amúgy sem követem ezt a világot), volt 3 kőkemény éve, ami alatt tudott alkotni.
Ez valami reklám?
Google segített, hogy tudjam kiről van szó.
Így döntött, dontottek. Ez az ő döntésük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!