Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit szóltok hozzá, hogy Tisza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok hozzá, hogy Tisza Kata is elvált? Talán nincs is igaz szerelem, az övéké annak tűnt sokáig.

Figyelt kérdés

2018. febr. 14. 02:08
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Én meglepődtem, sőt mélyen megdöbbentem. A Katit mindig úgy ismertem, mint egy olyan nőt, aki tűzön-vízen keresztül, de összetartja a családot. Meg igazi álompárnak is tűntek. :)
2018. febr. 14. 02:22
 2/10 anonim ***** válasza:
25%

Nem követem a celebvilágot, így ehhez nem tudok hozzászólni, viszont azt tudom, mondani, hogy a legtöbb kapcsolat idővel végetér, mert alapjáraton az embereknek nem monogámok (vagy max csak egy ideig) A férfiak poligámok, a nők meg hipergámok.

És a legtöbb kapcsolat úgy néz ki, hogy kezdetben megvan a rózsaszín köd, de aztán fokozatosan átalakul szeretetté, itt viszont idővel már annyira lecsökken a vonzalom mennyisége, hogy egy harmadik fél, vagy az egymásra unás/egymás háklijai miatt felbomlik a kapcsolat.

2018. febr. 14. 02:25
 3/10 A kérdező kommentje:

Kata már 10 éve nem celebkategória.

és Kata, nem Kati!

2018. febr. 14. 02:26
 4/10 anonim ***** válasza:
53%

#1-es vagyok.

Iróniáról hallottál már?

Komolyan attól teszed függővé, hogy hogyan vélekedsz a kapcsolatokról, szerelemről, hogy egy hírességnek hogyan alakult a házassága? Egy pár mennyiben számítana már releváns tényezőnek egy ilyen téma megítélésében? Mellesleg meg nem is láthatsz bele igazán egy idegen ember életébe, attól függetlenül, hogy ő mit hajlandó megosztani a nyilvánossággal, tehát így azt sem tudhatod, hogy milyen is volt igazából kettejük kapcsolata.

Mellesleg én nem hiszek a szerelemben, amióta Dianának és Károlynak sem sikerült. :(

2018. febr. 14. 02:41
 5/10 A kérdező kommentje:

nyilván nem attól teszem függővé, h. Tiszáék elváltak.

Charles+Diana, sztem rossz példa, én sosem gondoltam azt, hogy ők passzoltak volna... de Katáék igen.

2018. febr. 14. 02:44
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
O meg ki? Eletemben nem hallottam a nevet. Ennyi erovel mindenki celeb. En is 👗👗👗👗👗
2018. febr. 14. 03:08
 7/10 anonim ***** válasza:
66%
Ez meg ki a halál? És kit érdekel?
2018. febr. 14. 05:01
 8/10 anonim ***** válasza:
69%
Megnéztem a fényképeit, de még így sem tudom, hogy ő kicsoda.
2018. febr. 14. 10:41
 9/10 anonim ***** válasza:
48%

Megnéztem a neten, mert nekem sem volt róla fogalmam, hogy kicsoda. Ha 10 éve nem a celebvilág tagja (meg amúgy sem követem ezt a világot), volt 3 kőkemény éve, ami alatt tudott alkotni.

Ez valami reklám?

2018. febr. 14. 14:38
 10/10 Bence_ ***** válasza:
100%

Google segített, hogy tudjam kiről van szó.

Így döntött, dontottek. Ez az ő döntésük.

2018. febr. 17. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!