Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » S. O. S. Gyorsan írjatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. Gyorsan írjatok valami tippet, mit csináljak hogy osszejöjjunk?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe szerelmes vagyok már régen, eleinte csak barátságot akart, viszon egyszer egy pár hónapja irt olyat hogy mióta sűrűbben találkozunk azóta o is többe érez barátságnál de még varni akar. Ma délben felhívtam hogy van e kedve eljönni szüleimmel és velem egy másik városban lévő Tisza holtág szabad strandra, eljött, itt fekszik mellettem most éppen alszik mert egész hétvégén fesztiválon volt, alig aludt valamit. Segítsetek, mit csináljak? Hogyan johetnék ossze vele? (Azt sem bánnám ha itt és most sikerulhetne esetleg, de az se nagy baj ha ma csak közelebb kerülök hozzá.)

2014. aug. 3. 17:13
1 2 3 4
 1/39 A kérdező kommentje:

Ui.: én 18/F

Ő pedig 17/L

2014. aug. 3. 17:14
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
hagyd aludni. Ki szereti, ha fárasztó napok után, basz*gatják. Ha már elment és azt írta többet érez, mit akarsz még?
2014. aug. 3. 17:15
 3/39 anonim ***** válasza:
100%
nagyon aranyos vagy :D karold át, beszéljetek úgy. ha esetleg elveszi a kezed, akkor hanyagold. de ha hagyja, hogy átkarold, akkor kérdezd meg, hogy megcsókolhatod e. :) vagy csak tedd meg.
 4/39 supra01 ***** válasza:
100%

Szia!

Ha felkel, akkor maradj vele kettesben, és mondd el neki, hogy szereted és szeretnél vele járni!

5/39 A kérdező kommentje:
Nem akartam felkelteni, de ha felébred mit csináljunk?
 6/39 anonim ***** válasza:
100%
Kend be a hátát naptejjel
 7/39 anonim ***** válasza:
Az már egy pozitív jel,hogy elment veled a strandra.A következő lépés lenne,hogy tudasd vele,mennyire tetszik neked.Valahogy próbáld meg közölni vele,ha más nem,célozz rá.
2014. aug. 3. 17:17
 8/39 anonim ***** válasza:
100%

Ne szarozz..

Keltsd fel hogy "B@ szki! Nem aludni hívtalak!!!! Most dugunk vagy neeeeeem!?!????!!"

Ha felkel, legyél mellette, és (mikor észhez tért) csókold meg.. Sok sikert? ;)

2014. aug. 3. 17:17
 9/39 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, akar veled járni, ha felébred beszélgess vele, és ha hazaindulna kisérd el ill. beszélj meg vele még egy találkozót.
2014. aug. 3. 17:18
 10/39 A kérdező kommentje:
Az jo ha valahogy ráveszem hogy jöjjön be velem a vizbe egy egyzemélyes matracon? ( mikor ideértünk voltunk úgy bent de mikor ki jöttünk nem akart visszamenni, mármint a vizbe (szerinte hideg, pedig en is fától vagyok de ez még nekem se hideg)
2014. aug. 3. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!