Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Gyorsan írjatok valami tippet, mit csináljak hogy osszejöjjunk?
Figyelt kérdés
Van egy lány akibe szerelmes vagyok már régen, eleinte csak barátságot akart, viszon egyszer egy pár hónapja irt olyat hogy mióta sűrűbben találkozunk azóta o is többe érez barátságnál de még varni akar. Ma délben felhívtam hogy van e kedve eljönni szüleimmel és velem egy másik városban lévő Tisza holtág szabad strandra, eljött, itt fekszik mellettem most éppen alszik mert egész hétvégén fesztiválon volt, alig aludt valamit. Segítsetek, mit csináljak? Hogyan johetnék ossze vele? (Azt sem bánnám ha itt és most sikerulhetne esetleg, de az se nagy baj ha ma csak közelebb kerülök hozzá.)2014. aug. 3. 17:13
11/39 anonim válasza:
HA már elment a szüleiddel meg veled strandra akkor biztos összejöttök, ha normális leszel vele :D
13/39 A kérdező kommentje:
Velünk jön haza, mert másik városban lakunk (kb vagy 50 km-re) és mi is hoztuk hazafelé is mi visszük (hazafelé én vezetek)
2014. aug. 3. 17:20
14/39 supra01 válasza:
Ha elment veled a strandra, akkor akar valamit!
Míg alszik menj igyál egy felest vagy egy sört és hajrá!!!
beszélj vele MA mindenképp!!!!!!!!!!
15/39 A kérdező kommentje:
Helyesírásétt bocsi, teló néha javítani próbál csak hülyeséget ír ki.
2014. aug. 3. 17:21
16/39 supra01 válasza:
Na, ugye beszélsz ma vele! Ne a helyesírással foglalkozz már ilyenkor, kit érdekel!!!!!!!!!!!
17/39 A kérdező kommentje:
Nem tudok inni semmit mert nekem kell vezetni hazafelé
2014. aug. 3. 17:21
18/39 A kérdező kommentje:
Hat szeretnek beszelni vele hidd el, remelem minnél hamarabb felébred! :)
2014. aug. 3. 17:22
19/39 supra01 válasza:
Akkor meg szedd össze a bátorságod és mondd el neki, hogy tetszik és hajrá!!!!!!! De igyekezz mert mindjárt indultok haza!!!!!!!!!!!
20/39 A kérdező kommentje:
Még alszik, itt fekszek közvetlen mellette, nem akarom felkelteni...
2014. aug. 3. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!