Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ismerkedés már meg van csak még nem merem el hívni randizni valami jó tanácsot tudtok adni gyorsan kéne?
Legyél természetes. Ne úgy fogd fel, mint egy randit, hanem mint egy baráti összejövetelt. Ha pedig nemleges választ kapsz, akkor mondd, hogy csak egy ötlet volt és ne úgy fogd fel, mintha összedőlt volna a világ. Mindenki fél a visszautasítástól, úgyhogy ne parázz miatta. Inkább legyél laza és magabiztos és csinálj úgy, mintha barát lenne. Viselkedj természetesen. Nekem ks van egy legjobb barátom (fiú én pedig lány vagyok) és még mindig barátok vagyunk. Nem rég volt egy időszak, amikor mind a ketten máshogy viselkedett velem és ezt úgy vettem, hogy érez valamit irántam, de nem mertem rákérdehni, mert elég kétes volt. Eleinte én is ideges voltam a közelében, de azóta kicskt lehiggadtak a kedélyek és sokkal könnyebben beszélgetünk egymással és nem feszengünk annyit, ha a másikkal vagyunk.
Szóval RÖVIDEN: légy laha, magabiztos és fogd fel úgy, mintha csak egy baráttal találkoznál. Ne nézd annyira randinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!