Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel?
Valahol olvastam, hogy amelyik kapcsolatnak nyoma van a közösségi oldalakon-ráadásul ilyen nagy mértékben-az nem boldog kapcsolat. És tudod mit? Ebben van valami. Ha igazán egészséges kapcsolat lenne az övék akkor nem dörgölnék az ismerőseik orra alá ennyire.
Nem tudom hány évesek vagytok, de ez a "mindent posztolok amit kapok a páromtól" dolog nagyon gáz. Felnőtt embereknél pláne.
Meg most őszintén...dugó pajtiból hirtelen barátnő pozícióba került. De meddig? :D Az ilyen soha nem hosszú életű. A következő rüfkéig tartó szerelem ez.
Ne sajnáld ezt a férfit. Nem kár érte.
Idővel rájössz.
Ez a kapcsolat 4 éve arról szól, hogy te vagy a vetélytársa. Az a nő még most is veled akar versenyezni a férjedért. Addig megy a cirkusz, amíg van közönség.
Amint letojod őket, hirtelen azt se fogja tudni, hogy mit is akart egy ilyen férfitől.
Te meg örülj, hogy megszabadultál ettől a hűtlen, hazug alaktól. Tartsa csak meg a szerető, megérdemlik egymást.
Egyedül is jobb, mint egy ilyen férjjel. 34 évesen pedig még előtted az élet. Így lesz lehetőséged, hogy új párt talàlj, tiszta lappal.
És te 4 évig nem vetted észre, hogy megcsalnak?
Akkor nem csoda, hogy a férjed lelépett, ha ennyire nem voltatok tisztában egymás valódi énjével.
A sejtéseidre kellett volna hallgatnod! Próbálj meg tanulni az esetből és legközelebb a végére járni annak, ha valamiről érzed, hogy nem stimmel.
4 év után nem csoda, ha boldog a másik nő, hiszen őt választották.
Szerintem próbálj meg most inkább önismerettel, ön-felfedezéssel foglalkozni és gyógyítani a lelkedet! Sok sikert benne!!! Hidd el, biztosan van jobb párkapcsolat is ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!