Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után mennyi idővel tudod elképzelni hogy eljegyezz valakit?
Szerintem évek, mire egy váláson valaki túl lesz és le tudja zárni, még akkor is ha mondjuk ő akart válni.
Az egyik. ha nem a legnagyobb kudarc egy ember életében.
Nem nősülnék újra. Viszont, ha az új páromnak még nem volt és nagyon szeretné, akkor termèszetesen megadnàm neki és élvezném is :)
28/F
Harmadszorra nem nősülök :)
Másodszorra kellett 7 év, mire kizsarolta az eljegyzést, mert magamtól nem nősültem volna újra :)
Én most válok 7 év után a feleségem 2 éves titkos szeretői viszonya miatt. Bennem ez akkora törést okozott, hogy szerintem soha többé nem fogok újranősülni. Rövid távon még párkapcsolatot sem tudok elképzelni.
36F
engem a férjem megcsalt, amiben abszolút nem érzem magam hibásnak, mert ő ilyen típus, ahogy utólag rájöttem.
így nem érzem csalódásnak a válásomat, másfél év múlva igent mondtam egy férfinak, 2 évre a szakítás után megesküdtünk.
(az ex azóta is virágról virágra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!