Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két év házasság után hogyan kerülhető el, hogy a saját külön bankszámlámon lévő saját fizetésemből keletkezett megtakarításom teljes összege a saját tulajdonom maradjon válás esetén?
A háztartásfenntartó én voltam.
Az autó fenntartója én voltam.
A lakás az én tulajdonom.
Közös hitel nincsen.
Gyerek nem született.
Az esküvőt én fizettem.
Az esküvőre ajándékba kapott pénzből bútorokat vásároltunk (kb. 1 M Ft értékben), azok maradtak nálam.
Egyszerre két munkahelyen dolgoztam, a jövedelmemből keletkezett megtakarítást szeretném megtartani.
Az eddigi válaszolók, de a kérdező is észkombájn.
Kiveszed készpénzben aztán azt mondod elveszítetted. Széfbe teszed örökre, vagy rábízod valami óriási bizalmasodra (testvér, évtizedes közeli legjobb barát).
7: vagyonmentés, látott már ilyet a bíróság eleget, ők se hülyék, hogy hopp, pont válás előtt egy héttel kivette és most már nincs meg. Annak a fele bizony a felesègnek jár.
Egyet lehet tenni, időben házassági szerződést kell kötni, ott lehet lepapírozni, hogy nincs közös kassza, mindenkinek a különvagyona, amit saját számlán félretesz. De a válás alatt erre már nyilvànvalóan nincs lehetőség.
Legközelebb jobban meg kell fontolni a házasságot, ha két év után már vàltok, akkor ezt előtte kellett volna megfontolni.
Kívàncsi lennék a sztorira, tippelgetni nem akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!