Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes 10 évet várni a válással, amíg megnőnek a
gyerekek?
Figyelt kérdés
20 éves házasságról van szó, amit legszívesebben felbontanék. Alig szexelünk, csak havi 1-2 alkalommal. Rengeteget veszekszünk, apróságokon is. Ami összetart minket, az a 2 aranyos gyerek. Miattuk nem szeretnék elválni, mivel biztos nála, az anyánál helyeznék el, és nem látnám őket mindennap. 10 év múlva már mindkettő nagykorú lesz, lehet akkor beadom a válópert, de 10 év nagy idő, és ez a nemi élet nem élet egy 45 éves férfiembernek... Mit tegyek?
Az okát kéne megoldani annak, miért nem szexeltek.
Tipped sincs?
2018. szept. 30. 23:20
12/22 anonim válasza:
A gyerekeid 10 év múlva se fognak jobban örülni a válásnak,mint most. Viszont adsz nekik 10 évet még,hogy nézzék a boldogtalan szüleiket nap,mint nap. Ebböl aztán remekül megtanulhatják,hogy ha egy kapcsolat rossz,akkor kilépés helyett benne kell maradni és szenvedni. Remek minta lesz nekik a saját életükre nézve. Próbálj meg tovább látni az orrodnál és békében elválni az asszonytól.
2018. szept. 30. 23:28
13/22 anonim válasza:
Ne haragudj de ez olyan béna indok, hogy apu elhagyja anyut mert nem teheti be a fütyijét elégszer a puncijába.
Azért egy kapcsolat ennél többről szól. Ezen lehet segíteni és nyilván, ha a kapcsolat többi része rendben akkor a szexuális élet is rendben lesz.
2018. szept. 30. 23:42
14/22 anonim válasza:
#13 Rengeteget veszekszünk, apróságokon is.
Tudsz olvasni? Nem a szexhiány az indok. De az is tökéletesen elég lenne ahhoz, hogy boldogtalan legyen az ember a házasságban.
2018. okt. 1. 07:58
15/22 anonim válasza:
most kell, különben hidd el 10 év után meg már nem is fogsz elválni...
2018. okt. 1. 09:02
16/22 anonim válasza:
Hány órát van együtt a család egy nap, mire mindenki végez a munkával, sulival, házifeladattal, házimunkával? Napi 1-2 óra? Erre a kis időre nem tudjátok félretenni a külömbségeiteket és eljátszani a kedvükért, hogy minden rendben? Ilyen takony gerinccel miért kell egyáltalán gyereket vállalni? Nem úgy tűnik, hogy annyira szeretnéd őket, hiszen amikor velük vagy is csak azon jár az eszed, mikor dugtál utoljára. Szégyen vagy.
2018. okt. 1. 10:15
17/22 A kérdező kommentje:
A nejemnek nincs senkije, nem érdekli a szex már évek óta egyáltalán, ő soha nem erőlteti, hogy legyen. Pedig egyidősek vagyunk. A válás tényleg végső megoldásnak tűnik nekem, mivel az nem olyan egyszerű (lakás, vagyon, osztozkodás) és persze ott vannak a gyerekek. Inkább próbálunk nem a gyerekek előtt civódni. Próbálok erős maradni, de egyre nehezebb. 20 éve még minden szép volt, most meg semmi se az. Ő mindig is egy nagyon zárkózott ember volt, most még inkább az. Teljesen kifárasztja a gyereknevelés és a háztartás-mondja. Ezekben én is részt veszek-igaz kisebb mértékben mint ő, de lényegesen többet dolgozom a munkahelyemen és mellékállásom is van.
2018. okt. 1. 11:03
18/22 anonim válasza:
Szerintem pedig - ha nem hagyjátok elhatalmasodni a bajt - jobb lesz 10 (vagy akár 5 év múlva). Mint írod, lefárasztja az otthoni és munkahelyi (?) munka, alig van időtök egymásra, ha te is két helyen dolgozol, nem csoda, hogy távolodtok. Próbáljatok meg még jobban osztozkodni a terheken (már csak a szándék is segíthet), szánjatok időt magatokra (ne csak durrbele módjára a szexre, hanem az egész kapcsolatotokra), és gondoljátok újra, hogy melyik munka mennyire éri meg.
2018. okt. 1. 11:15
19/22 anonim válasza:
Szerintem meg keress magadnak olyan tarsat, aki értékel és tekintettel van a vágyaidra. Mindketten fiatalok vagytok, lehet még értékes párkapcsolatotok.
Jobb, ha a gyerekek külön-külön látnak benneteket boldognak, mint együtt boldogtalanul. Hidd el, én így nőttem fel. Örültem, hogy szétmennek!
2018. okt. 1. 16:14
20/22 anonim válasza:
Menjetek el párterápiára, próbáljátok helyrehozni a kapcsolatotokat. Sajnos, ha egymásra vártok, akkor semmi sem fog történné. Valakinek nagyobb erőt kell beletenni, mint a másiknak! Akarni kell megjavítani a házasságot.
Ha nem megy, akkor marad a válás. Az élet sokkal fontosabb, minthogy legyen egy kirakat-család. Bele fogsz betegedni, ha önként kiheréled magad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!