Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes 10 évet várni a válással, amíg megnőnek a
gyerekek?
Figyelt kérdés
20 éves házasságról van szó, amit legszívesebben felbontanék. Alig szexelünk, csak havi 1-2 alkalommal. Rengeteget veszekszünk, apróságokon is. Ami összetart minket, az a 2 aranyos gyerek. Miattuk nem szeretnék elválni, mivel biztos nála, az anyánál helyeznék el, és nem látnám őket mindennap. 10 év múlva már mindkettő nagykorú lesz, lehet akkor beadom a válópert, de 10 év nagy idő, és ez a nemi élet nem élet egy 45 éves férfiembernek... Mit tegyek?
Ejj en most irtam a szexualitas topicba. Nalunk van szex de ha van szex akkor egesz nap ordit velem mint egy orult, igy en azert nem szexelek.
Szerintem ki lehet birni, egy normalis ferfi eleg eros hogy elvselje ezt a hanyadek helyzetet a gyerekeiert.
Legalabbis en nem is gondolkodom a valason, egyszeruen ezt viselni kell. Nem ragodni rajta hanem meglelni a szemetben is a jot.
2018. szept. 30. 21:22
4/22 anonim válasza:
Én először megpróbálnám helyrehozni a házasságom a helyedben. Mármint, nyilvánvalóan már próbálkoztál ezzel, azért jutott eszedbe végső mentsvárként a válás, de azért 10 évig boldogtalanul élni, hogy közben azért még relatíve fiatal vagy, nem kis elköteleződés, valószínűleg nem is sikerülne kitartanod, ha mást nem, prostihoz elmennél azért alkalomadtán.
Mi előzi meg azt a havi 1-2 szexet? Esetleg azt kéne gyakrabban csinálni, megpróbálni újból egymásra találni. Netalán párterápiára menni, ha mindketten nyitottak vagytok.
2018. szept. 30. 21:26
5/22 Izabella220 válasza:
Hát szerintem 10 év ebből még,és megutálod az életet.Szerinted ezt a gyerekeitek nem fogják látni rajtatok.Olyan szomorú,hogy 20 év együtt élés után az ember rájön,hogy boldogtalan.Mindennap azzal a tudattal kelni és feküdni,hogy nem szereted aki mrlletted fekszik,az egy lélekromboló dolog.
2018. szept. 30. 21:26
6/22 anonim válasza:
Most elválnék. A gyerkeim mintája a családra, egészséges párkapcsolatra nem lehet egy boldogtalan házasság. Nem ezt akarom átadni nekik.
2018. szept. 30. 21:30
7/22 anonim válasza:
Egyébiránt, közös felügyeleti lehetőség is van. Nem muszáj csak vasárnapozni.
2018. szept. 30. 21:41
8/22 anonim válasza:
Van valakije a nejednek?
2018. szept. 30. 21:45
9/22 anonim válasza:
Válj el.
Ha akarod, akkor minden nap szakíthatsz időt arra, hogy lásd a gyerekeidet. Te viszed a suliba, vagy hozod haza őket, stb.
2018. szept. 30. 22:06
10/22 anonim válasza:
10 év baromi sok idő... Én úgy gondolom, hogy ha úgy érzed helyrehozhatatlan a dolog, mindenképp válj el inkább. Hidd el, a gyerekeknek is csak jobb lesz, ha nem minden nap csak a veszekedést hallják, és ha nem kell ebben a megkeseredett, kellemetlen légkörben élniük... ettől még tudsz velük majd találkozni, nem is keveset :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!