Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy volt férjjel aki veszélyt jelent a családra?
Figyelt kérdés
A lényeg,hogy a volt férj alkoholista,nem tud fizetni mert évek óta nincs munkája de azt sem akarja hogy kifizessék és költözzön.A családra veszélyt jelent mert rendszeresen szinte felgyújtja a lakást(jó szerencse miatt nem éget ki a konyha/ház)lop a családtól.2010. jún. 18. 22:52
1/5 anonim válasza:
Övé a lakás, vagy a tiéd vagy fele-fele?
Remélem, hogy a második, mert sok mindent nem lehet csinálni. Esetleg amikor megpróbálja felgyújtani a lakást (remélem ilyen nem lesz többször) akkor lehetne kihívni a rendőrséget, mert talán akkor tudnak valamit csinálni, ha csak szimplán hülye akkor nem. Ez van sajnos, én is alkoholista apával nőttem fel, tudom milyen rossz lehet most neked.
2/5 anonim válasza:
bíróság: közös tulajdon megszüntetése
3/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok se férj se feleség se a gyerek,csak én is a rokonságba tartozok.És köszönöm a válaszokat.Amúgy a ház fele-fele.
2010. jún. 18. 23:31
4/5 anonim válasza:
El kell adni a lakást (a pénzt megfelezni) és nagyon-nagyon messze költözni tőle, még ha jóval kisebb lakásba is !
5/5 anonim válasza:
Távoltartási végzést kell szerezni ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!