Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 év együttlét és 5 év házasság után mit kéne tennem?
Látom, nem a legfrissebb a kérdés, de hátha még elolvasod a választ. Jól számoltam, hogy eszerint 16 éves korotok óta együtt vagytok?
Azért nehéz bármit is javasolni, mert van egy kisfiatok, ő mindenképp sérül, ha elváltok.
Ugyanakkor, ahogy bemutattad a férjed: mintha az enyémről írtál volna. Képtelen lelkesedni, képtelen érzelmeket mutatni, csak a pofavágás, a rosszalló megjegyzések, és semmi melegség. Egyfelől a gyerek miatt, másfelől mert vele ellentétben én viszont érzelmes típus vagyok, és úgy gondoltam, a hidegsége ellenére is szeretem, ezért nem adtam be a válókeresetet. Ehhez képest egyik napról a másikra lelépett, mert úgy döntött, hogy engem! nem lehet elviselni. A gyerek ugyanúgy sérül, csak most még én is jól pofára lettem ejtve, ráadásul én már jóval több vagyok, mint 34.
Jól gondold meg, megéri-e még kínlódni mellette, hogy aztán esetleg 40+-osan találd magad elhagyva, tökegyedül.
Hm az én Férjem is ilyen.pedig mi még nem ia vagyunk olyan regota egyutt(6ev).az én Férjem ha bármi olyan témáról szeretnék beszélni ami a kapcsolatunkrol szól és nem pozitív dolog szo szerint menekül!nem lehet vele beszélni.de ez csak egy probléma a sok közül.
Én még fiatalabb vagyok mint te kérdező de azt szoktak mondani h gyerek miatt ne maradj együtt senki olyannal akivel nem erzed jol magad!lehet h sérül a gyerek de jobb lenne ha később egy boldogtalan családban nőne fel ahol látja hogy a szülei nem szeretik egymást?egy rossz példa lesz előtte szerintem.
Amúgy meg első körben meg kell keresni a goc pontot és onnan beszélni a problematokrol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!