Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 év együttlét és 5 év házasság után mit kéne
tennem?
Fizikailag nem ver, de szóban, hm? Mert, az írod rossz hangulatú ember...
A verbális agresszió még rosszabb, súlyosabb sebeket tud ejteni, mint a fizikai, na jó, persze nem úgy értem, de a fizikai látható sajnos, a verbális meg alattomosan készít ki. Elveszi minden önbizalmad, önállóságod, mint egy láthatatlan súly, megnyomorít.
Vmiért nagyon azt sejtem, h itt van ilyesmi.
2018. júl. 4. 10:20
Én például olyan vagyok, hogy az elején rettentően izzó szinten vagyok szerelmes, aztán ez elmúlik pár év alatt. Gondolom ez a kémiai része. Valószínűleg hasonló vagy, mint én. Ebben az esetben nem érdemes felrúgni a házasságodat, mert másokkal is csak ideig óráig élnéd át ezt az új szerelem érzést, aztán hidd el, az is elmúlna, és ugyanaz lenne, mint most. Szerintem vegyetek erőt magatokon és próbáljatok ki új dolgokat, szokatlan randi helyszín, játsszátok el, hogy két ismeretlen vagytok és a férjed próbál felszedni, te meg kacérkodsz vele, lehet szerepjáték jellege is. Lehet az, hogy akár napokig tart, mondjuk pár napig húzod az agyát egész nap, de nem szexelsz vele, csak utána, vagy vmi.
Nálam ezek a kis játékok (persze úgy, hogy megbeszéljük előtte) adnak vmi pluszt, és újra érdekessé tehetik az ismerős dolgokat is. Én úgy értem, hogy szereted a férjed, csak kicsit egyhangúak a hétköznapok.
N
2018. júl. 4. 10:27
Általában elmúlik a szerelem, de tudtommal nem mindig, minden mondjuk 10. vagy 100. esetben nem múlik el. Nálatok is sokkal tovább tartott, mint a "tudósok" által meghatározott 2-4 év. Szerintem érdemes lehet váltani, ha úgy érzed, jobb lenne, vagy most rossz, de én még nem voltam ilyen helyzetben. Nagyon gyakori helyzet, hogy vannak gyerekek, és elválnak a szülők.
2018. júl. 4. 10:51
14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Verbálisan sem ver. Ő olyan hogy nem szól hozzám.. Csak duzzog mindenen és ki kell könyörögnöm hogy mi a baja közbe meg kiderül hogy apróság. Hát igen.. Lehet az új kapcsolatomban is elmúlik majd a szerelem és akkor bentragadok abban a kapcsolatban ráadásul még nem is a gyermekem apja lesz.
Miért nem lehet ezt vele megbeszélni?
2018. júl. 4. 10:57
Verbálisan sem ver...aham, de sajnos, igen.
Nem szólok, duzzogok, egy qurva kemény verbális abuzus.
Te tudod, biztos kellemes lehet ez, h nincs normális kommunikáció...
Ezt egyébként passzív agressziónak hívják.
2018. júl. 4. 11:21
17/23 A kérdező kommentje:
Ennyire nem mélyültem el a témában. Nem tud megváltozni.. Azt mondta Ő ilyen. 3 napig megpróbálja amúgy de ennyi. De félek ha elhagyom megbánom.. Nem tudom mit tegyek..
Vigyetek újra fényt egymás életébe! Tényleg nem úgy lehet kivenni a szövegből, hogy annyira rossz lenne. Csak ellaposodott a kapcsolat. Ez normális gyerek után. Nyilván nem fogtok tudni annyit foglalkozni egymással gyerek mellett. Ha elválnál magadnak is, a gyereknek is, de a férjednek is ártanál. Te belemennél egy új kapcsolatba, kezdhetnél mindent előlről. Ráadásul ugyan ez lenne, vagy sokkal rosszabb. Esetleg nagyszülőknek adjátok oda a gyereket pár napra. Küldjétek el oda nyaralni egy kicsit. Addig is foglalkozhattok egymással. Beszéljétek meg, hogy fel kéne lendíteni a kapcsolatot, járjatok el helyekre. Próbáljátok tudatosan újra beleszeretni a másikba. Bókoljatok egymásnak, gondolom azok is elmaradtak már. Szóval ne úgy álljatok egymáshoz, mintha testvérek lennétek. Sok sikert!
2018. júl. 4. 12:30
Talán a pároddal kéne a párkapcsolatotokrül beszélni mi a gond és mitől lennétek boldogok.
2018. júl. 4. 13:21
Ha felmerült benned a kérdés válj el. ( Szerintem egy elvált de boldog szülő jobb mint egy együtt boldogtalan, nem azt fogja látni hogy hogyan váljon boldogtalanná hanem azt hogy hogyan váljon boldoggá )
2018. júl. 4. 21:10
Kapcsolódó kérdések: