Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 év együttlét és 5 év házasság után mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Van egy 7 éves kisfiúnk. Szerelmes évek óta nem vagyok a férjembe.Egy éve már majdnem elhagytam.. de kibékültünk. Mist megint oda jutottam hogy elhagynám de nem merem, félek hogy hiányozna a család amit eddig megszoktunk. 34 évesek vagyunk, éljek még így 10 évet? Vagy aki házas az szerelem nélkül él? Lehet úgy?2018. júl. 4. 09:38
1/23 anonim válasza:
A szerelem elmulik kb 3ev utan, neked ez újdonság?
2/23 A kérdező kommentje:
Azt nem irtam hogy jó apa nagyon,nem ver nem nőzik csak rossz hangulatú ember mindíg. Mindenbe segít is. Nála jobb férjet nem találnék de úgy érzem valami többet szeretnék.. Újra szerelmet érezni valaki iránt. Megcsalni nem akarom.
2018. júl. 4. 09:41
3/23 A kérdező kommentje:
A környezetembe mindenki szerelmes még 10 év után is. És olyan rossz ezt hallani hogy ők még azok de én évek ota nem.
2018. júl. 4. 09:42
4/23 anonim válasza:
Lehet, hogy a környezeted nem mond igazat :)
Egyébként az új párkapcsolatban is idővel elmúlna a szerelem. Lehet csak az a gond, hogy ellaposodott a kapcsolat. Rázzátok fel magatokat!
5/23 anonim válasza:
Tuti tipikus prolik vagytok. Semmi diploma, igenytelen eletvitel egy faluban vagt lakitelepen.
6/23 A kérdező kommentje:
Ennek most mi köze ehhez? Amúgy nem talált 😊😊
2018. júl. 4. 09:58
7/23 anonim válasza:
"nem ver..."
Ez alap. Emlitesre sem melto. Csak a proli retegben.
8/23 A kérdező kommentje:
Jaa hogy a diplomások nem válnak?? És hogy ők mindíg szerelmesek?? Ajajj akkor gyors lediplomázok 😊😊
2018. júl. 4. 10:00
9/23 A kérdező kommentje:
Azért írtam hogy nem ver mert itt sajnos sokaknál olvasom hogy bántják őket.. Ezzel csak azt akartam írni hogy az én férjem nem ilyen.
2018. júl. 4. 10:01
10/23 anonim válasza:
Furcsa nálam eddigi leghosszabb kapcsolatomban is végig szerelmes voltam a páromban pedig több, mint 5 évig tartot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!