Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha nem tudom, nem fáj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tudom, nem fáj?

Figyelt kérdés
Van, akiknek a tökéletes házasságuk tizen-huszon év után futott zátonyra, mert kiderült, hogy egész idő alatt az egyik fél észrevétlenül csalta a másikat. Én 3 éve élek együtt a párommal, gyerek is van, nagyon jó minden, egy álom az egész ember, de tudom, hogy nagyon könnyű tűncba vinni! Nem tudom, hogy mi a jobb, ha nem is tudunk róla vagy jobb szembenézni az igazsággal? Kokrétan nem az én "helyzetemet" szeretném kielemezni, hanem csak úgy általánosságabn? Hány házasság tellhet így el?
2010. jún. 17. 19:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Van olyan, hogy gyanítjuk. A férj természetesen nem szól, mi sem szólunk, mert még esetleg szeretjük, és félünk az igazságtól. Ettől lehet, hogy nincs semmi. Nekem pl. külföldön dolgozott pár hónapot a férjem, és anyám állandóan azzal oltogatott, hogy biztos éppen most csal meg, de én bíztam benne, mikor hazajött még lelkiismeret furdalásom is volt, hogy ilyent feltételeztem róla.
2010. jún. 18. 21:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Jaaa, a lényeg lemaradt, bizony-bizony már akkor ott megcsalt, ezt csak az 5 évvel későbbi válásunk után tudtam meg.

Már bánom, hogy nem akartam tudni. Megspórolhattam volna 5 évet.

2010. jún. 18. 21:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
igen...ha nem tudod nem fáj...szereted? ő is szeret téged?érzed,hogy szeret?akkor mi okod van rá, hogy kételkedj...ember hiba nélkül nincs....ne nyomozz,ne kutass,ne hitetlenkedj, hanem örülj annak,hogy megfogtad az isten lábát és mellesleg légy te is az isten lába számára!!!!magyarul:tégy meg mindent, kettőtökért...ahogyan ő is...ennyire egyszerű...egyébként az életben minden ennyire egyszerű csak mi emberek tesszük bonyolulttá...túl magyarázunk mindent....légy boldog és pont!!!!!!
2010. jún. 19. 12:09
 14/16 anonim ***** válasza:
46%
Ha nincs olyan következménye, ami a kettőtök kapcsolatát súlyosan érinti, akkor ne akard tudni. Ameddig te vagy neki a legfontosabb, addig nem lényeg. Ha "álom az egész ember", akkor minek belerondítani egy szép kapcsolatba? Ha nagyobb gond lesz, arról biztosan tudni fogsz.
2010. jún. 25. 08:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Szeretném tudni, mert nem akarok egy egész életet azzal leélni, aki hazudik nekem, és csak látszat boldogságban élünk. Elválnék, és keresnék olyat, aki nem teszi ezt velem, őszinte és megbecsül.
2010. jún. 25. 16:08
 16/16 anonim válasza:
Az ország fele talán
2010. nov. 10. 16:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!