Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudom, nem fáj?
Figyelt kérdés
Van, akiknek a tökéletes házasságuk tizen-huszon év után futott zátonyra, mert kiderült, hogy egész idő alatt az egyik fél észrevétlenül csalta a másikat. Én 3 éve élek együtt a párommal, gyerek is van, nagyon jó minden, egy álom az egész ember, de tudom, hogy nagyon könnyű tűncba vinni! Nem tudom, hogy mi a jobb, ha nem is tudunk róla vagy jobb szembenézni az igazsággal? Kokrétan nem az én "helyzetemet" szeretném kielemezni, hanem csak úgy általánosságabn? Hány házasság tellhet így el?
Én szeretném tudni. Mert akkor valószínűleg kilépnék a kapcsolatból, és keresnék egy olyan férfit, akinek én vagyik az igazi, mert a "csalós" páromnak a jelek szerint nem én voltam.
2010. jún. 17. 19:30
2/16 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy tökéletes házasság nincs. Amelyik annak tűnik, az sem az. Minden kapcsolatban vannak kisebb-nagyobb bukkanók, kérdés, hogy mennyit tolerálnak egymásnak a felek. Van, aki minden apróságra felkapja a vizet, állandóan gyanakszik, ezzel megmérgezi a kapcsolatot. Van, aki pedig tud a másik "viselt" dolgairól, de úgy gondolja, bölcsebb hallgatni, mert megér neki annyit az a házasság, hogy tudja, nincs komoly veszélyről szó.
2010. jún. 17. 19:31
3/16 anonim válasza:
A kérdésed a válaszom. Ha a társunk otthon példás, családcentrikus ember, fölösleges kombinálni.
Mint írod, álompasi/nő, nem írtad a nemedet. Félnivaló nincs ilyen esetben, mert szerintem minden körülmények között a családját választja. Persze, más a felállás, ha valaki a párja mellett évekig tartó kapcsolatot tart fenn. Abban már érzelmek is lehetnek, ami fájhat. Ha meg diszkéten, 1-1 alkalmat kihasznál, de ennek nem a család issza meg a levét, akkor jobb nem tudni róla. Mert ha nem tudom, nem fáj. Baromi nagy tüske maradhat bármelyik félben, ha 1 félrelépés kiderül, rámehet a kapcsolat, mert oda a bizalom.
2010. jún. 17. 19:37
4/16 anonim válasza:
A bizonytalanság fáj.
Az valóban a Te döntésed, hogy mit tűrsz, de én a megcsalást (egy alkalmat is) csak mindkét fél kívánságára (!) nyitott kapcsolatban tartom elfogadhatónak. (és én nem élnék ilyen kapcsolatban)
2010. jún. 17. 19:47
5/16 anonim válasza:
Igen! Amíg nem tudod aggig jó de utána pokol minden nap és minden óra.
2010. jún. 17. 21:07
6/16 anonim válasza:
Ha nem tudunk valamit, sohasem tudhatjuk valóban nem is létezik vagy csak azt képzeljük, hogy nincs.
Gyakorlatilag a "nem tudom, nem fáj" egy ellentmondás ilyet mesterségesen nem lehet létrehozni, ez nem akarat kérdése.
Amint ingerek érnek minket arról tudunk.
A strucc sem spontán dugja a fejét a homokba előbb megijed, ami már stressz, vagyis fáj......
Féltékenység.
2010. jún. 17. 23:07
7/16 anonim válasza:
Mindenről tudni fárasztó mindkét fél számára.
Közben azok szoktak a legnagyobbat koppanni, akik azt hiszik, hogy mindent tudnak.
Bizalom nélkül nem lehet létezni.
2010. jún. 17. 23:14
8/16 anonim válasza:
Bizony-bizony..ha nem tudom,nem fáj..hogy merre,hol jártál...
2010. jún. 18. 11:33
9/16 anonim válasza:
Az én házasságom is álom volt...15év után lebukott a férjem.Azóta vissza hallom,hogy mindig megcsalt.Pedig otthon kinyalta még a fenekemet is. Nem volt okom gyanakodni.Most válunk.
2010. jún. 18. 19:04
10/16 A kérdező kommentje:
Szerintem a Te kérdésed ihlette az enyémet. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogyan lehet valamit ennyire észrevétlenül csinálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!