Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy oldanátok meg békésen az alábbi helyzetet?
Minden választ köszönök!
Elrontottam, hogy nem is ismertem meg igazán, amikor babát terveztünk. De utólag már mindegy, a múlton nem lehet változtatni, menni kell előre.
Ha a válási papírokat se veszi elég komolyan, a főbérlővel fogok beszélni.
Én csak azt nem értem...és bocsj az offért: hogy minek vállaltál egy olyan embernek gyereket akinek 0 vegzettsége?
Hogy utána egyedül tarthasd el őket?
#22, attól, hogy nincs végzettsége, meg nem volt munkanélküli. Sok ismerősöm van, akinek nincs, vagy csak érettségije van, amivel kb. kitörölheti, aztán mégis normálisan meg tudnak élni, van aki más diplomás társánál jobban keres.
Nem értem miért ezt kell kiélezni, semmi köze a problémához.
Ne a tulajjal meg a bírósággal támadd le!
Egy 3 műszakos kialvatlan ember, próbáld megérteni.
Értetek is dolgozik, most derült ki, hogy plusz fizetnivalója van (anyósod tartozása).
Nem megfelelő az emberek problémamegoldó készsége, ezért megy tönkre annyi család a hitel miatt.
Rendes tőled, hogy kifizetted volna az anyós hitelét (férjed tud róla?), de ne sértődj meg amiatt, hogy vissza lett utasítva. Beszéljétek át együtt megint, amíg szükséges.
Gyanítom, hogy azért nem engedte visszafizetni az anyós, meg azért várja szobával vissza a fiát,
mert ha befizetnéd, akkor vége lenne az ügynek és nem tudná a fiát újból és újból a szükségesnél jobban is lehúzni a pénzzel.
Szörnyű, hogy önzésből képes a fia mellől elmarni a feleséget.
A férjed a szülein is segít, bár nem lenne kötelező, mert a saját családja jogilag előbbre való.
A szülők meg a saját maguk hibájából kerültek ebbe a helyzetbe; túlvállalták magukat.
Nehogy már emiatt maradj fiatalon egyedül, vagy kapjanak mustohát a gyerekeid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!