Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy oldanátok meg békésen az alábbi helyzetet?
Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok, egy rossz házasságban élek és van 2 gyerek is. Válni akarok, nemrég elég komolyan elhatároztam és azt hittem, a férjem megérti, de nem. Ő sehova nem akar menni. Albérletben élünk, ami amúgy az én nevemen van. Én itt akarok maradni, ide irattam a gyerekeket óvodába és bölcsibe és nem is akarom kitenni őket annak, hogy egyszerre költözés is és apa se lenne. Azon már túl vagyok, hogy a gyerekeknek család kell, mert nem ilyen. A férjem türelmetlen, nagyon sokat kiabál, újonnan durva is, megszorítja a 3 éves karját meg hasonló dolgok. Olyan szinten negatív, hogy ha rossz passzban kelt fel, akkor mindenkin érződik a feszültség. Egyébként sokszor mást se tud csinálni, csesztet mindenért mindenkit. Képes az 1 évessel is kiabálni csak tudnám minek.. Szóval én nem akarok így élni, elmenni nem akar. Ha beadom a válási papírokat, akkor hivatalosan ki tudom rakni? Vagy csak ha kimondják a válást?
Vagy legalább fenyegesd meg ezzel. Gyerekeket a szüleidhez 1-2napra aztán lehet "beszélgetni". De ne a gyerekek előtt .
U.i:sok normális de nem jóképű szegény pasi itt sír, hogy nincs senkije,te pedig egy agresszîvnek 2őt szűltél. Hol a világban az igazság?
2018. jún. 26. 13:37
2/25 anonim válasza:
Hát, ez nehezen fog békésen megoldódni. A főbérlővel beszélj egyébként, neki több jogosultsága van.
2018. jún. 26. 13:37
3/25 anonim válasza:
"sok normális de nem jóképű szegény pasi itt sír, hogy nincs senkije" - Normális pasi nem sír azért, mert nincs senkije...
2018. jún. 26. 13:38
4/25 anonim válasza:
Kicsit beijeszteném,hogy mivel az én nevemen van,neki nincs joga ott tartózkodni,kihívom a zsarukat.Ha nem ijed meg,akkor mikor elmegy dolgozni,lecseréltetném a zárat,és amint elkezd dörömbölni,ráhívnám a rendőröket.Békésen ezt nem lehet ha nem akar elmenni.
2018. jún. 26. 13:39
5/25 anonim válasza:
Mi az, hogy a te neveden van? Gondolom, ő is benne van a szerződésben, mint aki jogosult ott lakni. Másrészt mégis miért veszed alapnak, hogy veled mennek a gyerekek? Ő az apjuk, ugyanannyi joga van hozzájuk mint neked! Az meg hab a tortán, hogy békés megoldásról beszélsz, közben meg csak az érdekel, hogyan tudnád hatósági erőszakkal eltávolítani a életedből.
2018. jún. 26. 14:27
6/25 anonim válasza:
Nincs lehetőséged önkormànyzati lakásra pályázni? Vagy a közelben kivenni egy másik, kisebb albérletet? Az úgy elég békés lenne.
Csak úgy kirakni az utcára akkor se lehet, ha a válást kimondják. De keress ingyenes jogi tanácsadást, ahol pontos információkat kapsz.
2018. jún. 26. 14:33
7/25 anonim válasza:
"Másrészt mégis miért veszed alapnak, hogy veled mennek a gyerekek? Ő az apjuk" - csak éppen agresszív a gyerekekkel, kétlem, hogy így neki ítélnék...
2018. jún. 26. 14:39
8/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nem, nincs benne a neve a bérleti szerződésben.
Neki nyűg a 2 gyerek, miért akarná elvinni őket? Különben is 2 kicsi, miért ítélnék neki őket? Amúgy folyamatos műszakban dolgozik, el se tudná látni őket így egyedül. Normális munkarendű munkakört nem talál max éhbérért, mivel nem sokmindenhez ért, még érettségije sincs. Vagy gyár, vagy kocsma talán, de amellett se tud a gyerekekre vigyázni. Szakmunkás bizonyítványa sincs.
De ha a 2 gyerekkel elmennék az se lenne jó ugye? Mert hogy jövök ahhoz, hogy szó nélkül elviszem őket. Akkor egy nő, anya tűrjön el mindent? Hát nem.
Kíváncsi voltam hogy mennek a dolgok jogi úton. De be fogom adni a válópert, abból hátha ért, ha a szóból nem. Ha mégse, merítek az itteni ötletekből.
2018. jún. 26. 14:40
9/25 Bence_ válasza:
Erővel az a gond, hogy biztosan lesz ellen erő.
Igazad van, egy normális, nyugodt, szeretettel teli légkörben jó élni, felnőni!
Van munkája? Van lehetősége, hogy elköltözzön?
Beszélni a leg egyszerűbb, kívánom, hogy sikerüljön!
2018. jún. 26. 14:41
10/25 anonim válasza:
Jó látni,hogy van még olyan ember,aki nem ragad benne egy sz.ar kapcsolatban,és nem teszi ki a gyerekeit egy bántalmazó apának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!