Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy oldanátok meg békésen az alábbi helyzetet?
Valókeresetet nyugodtan beadhatod, legalább 2 tárgyalás.
Amikor megismerted akkor nyugodt volt?
Tulajdonossal kéne beszélned, hogy mit tudsz tenni. Jóban vagy vele? Mivel a tulajé a kéró, ő maradéktalanul ki tudja rakni, nagyon nem is kell erőlködnie se bíróságon, se rendőrségen.
Ezt függetlenül a válástól el lehet intézni, akár válás előtt is már végrehajtható. De ehhez a tulaj kell!
29n
Igyekszem válaszolni mindenre.
A közelben másik albérlet opció lenne ovi-bölcsi ügyben, de ugyanúgy másik lakás, dupla nagy változás lenne nekik.
Mikor megismertem még nyugodt ember volt, és első gyereknek 1 éves koráig jó apja volt. Aztán kezdődött a gyereknél, hogy 1000x el kell hozni valahonnan, még nem értette hogy nem szabad, valahol itt kezdődött minden. Elment a türelme. Talán sose volt elég. Velem is azóta ilyen, mindenbe beleköt, tisztelet nulla, csicskáztatna. A terhességem elején voltam a 2. gyerekkel már. Ezen a ponton már láttam, hogy ennek nem lesz jó vége. De akkor még féltem attól hogy fogok boldogulni 2 kicsivel egyedül, nem mertem lépni. Utólag ezen a ponton kellett volna válni és költözni, már késő bánat. A kapcsolatunk és a nagyobb gyerekkel való kapcsolata egyre jobban elmérgesedett és most ott tartunk, hogy teljesen megvadul az apja szigora miatt, ártalmatlannak tűnő dolognak is borzalom a vége. Decemberben volt egy nagy beszélgetésünk, a változás kb 2 napig tartott. Áprilisban hazugságon is kaptam meg pénz tűnt el, ekkor döntöttem igazán, hogy nem akarom tovább látni de kitenni nyilván nem tudom, ha nem akar menni. Megigért mindent, hogy ijesztő mennyire komolyan gondolom és megváltozik. Bár nem hittem neki, azt mondtam ezen nem múlik semmi, hát legyen. Ezután hetekig nagyon igyekezett és mikor már elhittem, már azt is értettem hogy szerettem bele, megint elgurult a gyógyszere. Ismét felhoztam a válást, ugyanaz jött, hogy nem akar elmenni. Azóta szinte napi szinten visszaoltom ha kötekszik és nem látja, hogy nem mehet ez így tovább. Konkrétan azt mondta az se érdekli, ha pasizok mellette, nyugodtan, legyünk lakótásak. Egy vicc az egész.
Ő valószínű az anyjáékhoz költözne vissza, ha valaha elmenne innen. Jó a viszonya főleg az apjával, a szobája is üresen áll.
Nekem jó munkám van, gondolhatod, ha egyedül elleszek albiban 2 gyerekkel. Valóban albiba szültem egy gyereket aztán terveztünk sajátot venni. Kiderült, férjem nevén van provident amit az anyja vett fel, és állítólag fizeti, a férjem elvileg nem tudta, mondjuk ezt nem hiszem el de mindegy. Aztán anyósom előjött azzal, hogy bar listás a férjem. Én ki akartam fizetni utólag, hogy csak 1 évet várjunk saját lakásra. De a férjem és anyósom is ellenzi, hogy majd anyós kifizeti, ha már elkölteni el tudta. De azóta sincs minden kifizetve.
Tényleg buta embernek szültem ráadásul korán, 1 éves kapcsolatba, de sokmindent csak utólag láttam már.
Akkor lennél "buta" ha benne maradnál.
Igen, lehetett volna másként csinálni. Mindenki tanul, mit és mikor a változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!