Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valas utan miert zaklatjak az exek a pasit?
Figyelt kérdés
Bocsanat ha nekem tunik ugy:))) De mikor megismerkedtem a ferjemmel mar 2 eve elvalt volt,mondta h.minden jott ment indokkal hivogatja az exe de nem foglaljoztam vele ,azt hittem ,h ez biztos idovel csokken,foleg ,h jottem en a kepbe.:) na ez nem csokkent abszolut csak meg tobb lett.Nem vagyok feltekeny nincs mire,de nem ertem ha nalunk a gyerek 10 be telozik de nem am a gyereket hanem a ferjem hivja ha a gyerrktol kerdezni akar vmit.Ezt most en nem ertem meg ,h ha van a gyereknek trlo akkor miert a ferjem?!?!.Neki mindenapra van vmi ok amiert hivja ,kerdeztem a ferjem ,h ma pl miert telozott mit akart? Minden apro semmit mondo dologgal hivja,pl h jovoheten elviszi nyaralni a gyereket,aztan mehhalt neki nem tudom milyen rokona,jovohonapban a kedd joe nekunk? A lenyeg h nem teluk egy map el h ne hivja.a ferjem meg felvedzi mert nehogy a gyerekkel legyen baj es amiatt hivja.Ez nekem nem normalis? Mashol is ennyi mondanivaloja van az exnek?2018. jún. 23. 16:13
1/12 anonim válasza:
Te jóisten az égben....szemkiguvadást kaptam ettől a trehány fogalmazástól.
Szerintem fuss neki még egyszer, így marhára értelmetlen.
2/12 anonim válasza:
1-esnél a pont! Vállalhatatlan az a szöveg, amit idehánytál.
3/12 anonim válasza:
Ezt mindenki maga alakítja így ki. Ehez is 2ember kell. Ha a pàrod megmondja neki, hogy ezért és ezért ne keress vélhetően nem fogja. De olyan mintha egy baràti viszony megmaradt volna kb. Ha semmitmondó dolgokkal hívja az még a jobbik eset. Ameddig a pasi vevő rá addig semmi sem fog változni.
4/12 A kérdező kommentje:
Szlovakiabol vagyok,lehet nem ugy fogalmazok ahogy kene.megragadtad a lenyeget.
2018. jún. 23. 17:23
5/12 A kérdező kommentje:
Volt h elkuldte a francba.Es egy darabig nem vettuk fel neki a telot,aztan pont egy vasarnap baj lett a gyerekkel es akkor a ferjem volt a rossz!!! h nem lehetett elerni.
2018. jún. 23. 17:52
6/12 anonim válasza:
Tudtad, hogy gyereke van mikor összejöttél vele. A gyerek örökre összeköti az ex-el. Az meg nehogy már zaklatás legyen, hogy apa tartja a kapcsolatot a gyerekkel, és egyeztetnek anyával, hogy kinek mikor megfelelő. Ha nem tetszik a helyzet, akkor keress gyerektelen pasit.
7/12 A kérdező kommentje:
Znapi szinten kell egyeztetni? :))) ugyanmar ezt te sem hitted el ugye? Foleg egy 13 evesnel!
2018. jún. 24. 11:12
8/12 anonim válasza:
nálunk is ez a szitu.. párom exe 3 év után is heti szinten jelen van az életünkben.. ha mást nem akkor azért ír, hogy utaltuk-e a gyerektartást, holott tudja, mert a párom elmondta neki. már százszor, hogy minden hónap 6.-án legkésőbb ott a számlája n a pénz. ő mégis minden hónap 2-3-a körül megkérdezi. vagy csak kamu szövegekkel, de folyamatosan irogat. Meg kell szokni, nincs mit tenni. a gyerek érdekét kell szem előtt tartani, az pedig a jó kapcsolat a szülők között
9/12 A kérdező kommentje:
Ezaz.De nalunk napi szinten van valami mondani valoja,a baratnoim kozul us van elvalt ,ok mindig merdezik,h miez? Mert ok ezt nem csinaljak.Ha fontos irnak,telefonalnak de nem napi szinten.
2018. jún. 25. 15:39
10/12 anonim válasza:
ki kell kotni a labanal lefele logatva es savat onteni a pinajaba akkor nem fogja baszogatni egyik kur.va sem az exét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!