Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő gazdag pasit szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő gazdag pasit szeretne az egyenlő a prostitúcióval?

Figyelt kérdés
2018. jún. 21. 13:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
46%

Nem, ez az aranyásással egyenlő.

Amúgy a nő miért nem teremti meg saját magának a gazdagságot? Ma már ugyanúgy lehet, vannak milliárdos nők is, ezért ment a nagy küzdelem, de nagyon úgy tűnik, hogy nagy női egyenjogoknak végül csak annyi lett a vége, hogy jóval több hűtlen, felszínes, prostituált van mint volt anno.

2018. jún. 21. 13:34
 2/17 anonim ***** válasza:
24%

Nem. Hogy lenne az?

Nem tudom, mi itt az a tevkepzet, hogy aki gazdag, az csak bunko, bekepzelt, ostoba alak lehet, akit keptelenseg szeretni, csak a penzeert elviselni.

2018. jún. 21. 13:35
 3/17 A kérdező kommentje:
Azért gondolom hogy olyan mint a prostitúció mert hiszen itt is lényegében anyagi javak miatt ad a nő szexuális kapcsolatot most a Gold diggerekre gondolok elsősorban
2018. jún. 21. 13:37
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
legyen gazdag és nem az, de ha csak a pénzért akarja, akkor igen
2018. jún. 21. 13:38
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
2 más, ha valaki megismer egy pasit, akiről kiderül, hogy gazdag, és más, ha konkrétan gazdag pasit akar.
2018. jún. 21. 13:40
 6/17 anonim ***** válasza:
85%
Hát amennyiben a nő csak a pénz miatt van együtt a férfivel, és kvázi testi örömöket szolgáltat csupán, akkor az már a prostitúció előszobája...😀 Bár a prostitúció klasszikusan azért mást jelent.
2018. jún. 21. 13:40
 7/17 anonim ***** válasza:

7 tök jó, hogy aki nem milliomos, az többműszakos proli :D

Van egy hasonló mentalitású nő a munkahelyemen, átlag felett keres, férje sem szegény, és a fiát szívből gyűlöli amiért ő egyszerű kőművesnek tanult :D

2018. jún. 21. 13:53
 8/17 anonim ***** válasza:
76%

Most akkor prosti meg aranyásó vagyok, amiért nem hátráltatnám magam egy 200 nettó fizus emberrel, mikor majdnem 5-szörösét keresem, ami külföldön az átlag bér és azért tanultam - mentem ki - dolgozom, hogy megvalósítsam az álmaimat és egy ebben közreműködésre alkalmas férfit keresek? 🤔

Nos, akkor vállalom, hogy az vagyok, de ebből nem fogok engedni. Az a kapcsolat, ami hátrébb húz, mint ahol szingliként lennék, nem kell, köszi.

2018. jún. 21. 14:29
 9/17 anonim ***** válasza:
42%

7-es jól írja,mit tudna kezdeni egy lentebb lévő férfival?

Fel se tudna rá nézni meg teljesen más szinten mozognak,a nyaralás,a sport,más ruhák,teljesen más közeg.

Egy átlagos jauzsikának átlagos ismerettségi köre akik leragadtak az átlagos dolgokon,hol olcsóbb a kaja,meg megy az orbánozás,mészározosás,lázározás,mindenki hibás csak ők nem,meg mit tudna velük beszélni?

Hogy Peti,milyet fingott kaja közben meg,hogy ki,hogy ussza meg a munkát,meg,hogy az új fiút,hogy szopatták meg.

Az az igazság,hogy ezek nem véletlenül vannak ott.

Addig egy 7-eshez hasonló nő öltönyös,jól öltözött emberek között mozog akik tudják mit akarnak.

Plusz a gyerekének is legjobbat akarja,tehát elit oktatás,nyelvtanulás,plusz utazásban se sátorozni akar hanem normális helyre,kérdezem én egy nettó 200-as pali ehhez mit tud hozzá tenni?

Jah igen a nő fizet mindent,remek,akkor a nő is fogja megdugni a palit onnantól kezdve.

Kenyeret,ruhát,kocsit,wellneszezést nem fogsz kedvességért kapni,meg mosolyodért.

2018. jún. 21. 14:36
 10/17 anonim ***** válasza:
69%
Előző pontosan. Felnézni független,egzisztenciát teremtő, saját céget irányitó nőként átlag jóskákra nem tudok felnézni. Egy igényes jól szituált nő nagyon nem fog felnézni arra aki egy lakást autot se tud felmutatni csak egy lukat kb, és szidja a redszert... Respect.
2018. jún. 21. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!