Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a lányok, akiknek csóró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lányok, akiknek csóró melósok a szülei, semmi komolyabb munkájuk nincs, viszont instán mindig mutogatják, hogy utazgatnak, vásárolnak, buliznak, azok tényleg prostik?

Figyelt kérdés

Természetesen nem hivatásos prostik, csak úgy lightosan.

Ezt Gáspár Evelin mondta a 24.hu-nak. Szerintetek irigykedik csak?

Esetleg ezek a lányok matematikai modellezésekkel tőzsdei trendeket fedeztek fel és a tőkepiacokból gazdagodtak meg?

2018. jún. 2. 16:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
24%

"Szerintetek irigykedik "

Unalmas már ez az "irigykedsz!" gyakoris érvelés. Neki aztán pont nincs mire, mert a segge alá tolnak mindent.

A kérdésre válaszolva simán elképzelhető, hogy lightos prostizás egyik formáját csinálják, mondjuk van egy-két sugar daddy-jük, vagy fent vannak puncson és ott válogatnak, kísérnek el """vacsorázni, meg eseményekre""" tehetős férfiakat.

2018. jún. 2. 16:50
 2/20 anonim ***** válasza:
34%

Elég nagy az esélye.

Én, akit ismerek a környezetemben ilyet, az az.

A napiszaron kb naponta hozzák le az ilyen svájci takarítókat.

2018. jún. 2. 16:51
 3/20 Lazy Lover ***** válasza:
27%
még jó hogy azok!
2018. jún. 2. 16:52
 4/20 anonim ***** válasza:
70%

Én nem tudom, mit csinálnak ezek a lányok, de nekem sem gazdagok a szüleim, kétkezi munkát végeznek, mégis volt annyi agyam hogy megszerezzek olyan tudást és olyan kapcsolatokat, amikkel marhajól lehet keresni és utazgatni diákként is.

Tudj egy nyelvet, már tudsz egy csomó dolgot csinálni. Ha tanítani is tudod, az 3000-es órabérnél kezdődik. Van egy héten 8-10 diákod... Nem sok. Számolj. Sokszor elég valahova felvetetni magad fotósnak vagy HR-esnek és már járhatod a világot. De le lehet ruccanni Rómába 6000-ért is oda-vissza, ha időben veszed a jegyet.

Nem azt mondom, hogy nincsenek prostik, csak szétutazni az agyad és bejutni pár jobb helyre elég, ha egy nyitott, kommunikatív, barátságos ember vagy. Sok barátom és ismerősöm van, aki által ki tudtam így jutni külföldre. És tudok 2 nyelven, amiből az egyiket oktatom, egyetem mellett meg elvégeztem egy gagyi hétvégi körmös tanfolyamot, azoknak is darabja 5-7000 forint. Simán meg tud élni az ember, nem kell még ész sem hozzá. Nem mondom, hogy ennyi lesz a karrierem, mert akkor nem végezném el a szakomat. De hogy a szüleimet nem szívtam le anyagilag emiatt és jól élek, az biztos.

2018. jún. 2. 16:53
 5/20 anonim ***** válasza:
Lehet, vagy éppen gazdag faszi a barátjuk, aki a sheggük alá tol mindent. Nekem is van olyan lány ismerősöm, akinek mindig gazdag csávói vannak, gondolom, teljesen véletlenül.
2018. jún. 2. 16:54
 6/20 anonim ***** válasza:
46%
Mi másból lenne rá pénzük szerinted? Gáspár Evelin pont nem lehet irigy, kőgazdagok.
2018. jún. 2. 16:54
 7/20 anonim ***** válasza:
80%

"Sokszor elég valahova felvetetni magad fotósnak vagy HR-esnek és már járhatod a világot."

Mi köze a hr-es munkának az utazgatáshoz? :D Nálunk nem viszik őket sehova, pedig nem egy kis kft. :DD

Fotóst meg inkább hagyjuk, annyi eséllyel leszel fotós, mint újságíró.

2018. jún. 2. 16:56
 8/20 anonim ***** válasza:

Ezek a lányok/nők figyelemre vágynak és azt akarják mutatni hogy nekik mennyire jó minden:)

Kényszeres megfelelés a celebek felé (netcelebek).

Nem egy emberről tudtam hogy rohadt szarul van lelkileg vagy anyagilag és kipakolta a partys képét hogy ő mennyire jól van most:)

De amúgy nézd a ,,válaszd az életet" c. rövid kis részletben is van ilyenről szó. Az is kb hiteles:)

Amúgy meg ki a kutya olvas celebes hülyeségeket, kit érdekel mit mondanak?:D

2018. jún. 2. 16:58
 9/20 anonim ***** válasza:
82%
Ismeretség kérdése. Van HR-es ismerősöm, aki külföldi ügyfelekkel tárgyal és robog ki a cégen keresztül. Van fotós ismerősöm is, akinek szerintem tök átlagosak a munkái, mégis minden külföldi rendezvényen kinn van a céges csapattal meg kicsit tud utómunkázni a képeken és ennyi. A felettesét is egy esküvőn ismerte meg, együtt piáltak, aztán eladta neki magát. Fel sem tudjátok fogni, mennyit segít az, ha az ember kicsit haverkodik meg ismerkedik meg jól kommunikál. :D
2018. jún. 2. 17:00
 10/20 anonim ***** válasza:
55%

Az instagramozás manapság olyan "munka" mint a youtuberkedés.

Ha egy lány szép, és sok követője van, akkor egy idő után megkeresi az ég világon mindenki, aki el akar adni valamit, hogy legyen rajta a termékük a lány egyik képén. Magyarán hogy reklámozza őket.

Lehet ez ruha, smink, illatosított gyertya, üdítő, f.a.szomtudja mi. Ezt természetesen marhára megfizetik a csajnak, hiszen manapság ilyesmivel lehet a legjobban új vásárlókat bevonzani.

Szóval nem, nem prostik ezek a lányok. Üzleteket kötnek mindenféle cégekkel, és innen kapják a pénzt/ruhát/kiegészítőket/utazásokat.

2018. jún. 2. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!