Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok, akiknek csóró melósok a szülei, semmi komolyabb munkájuk nincs, viszont instán mindig mutogatják, hogy utazgatnak, vásárolnak, buliznak, azok tényleg prostik?
Természetesen nem hivatásos prostik, csak úgy lightosan.
Ezt Gáspár Evelin mondta a 24.hu-nak. Szerintetek irigykedik csak?
Esetleg ezek a lányok matematikai modellezésekkel tőzsdei trendeket fedeztek fel és a tőkepiacokból gazdagodtak meg?
birom ezeket a nagyotmondó embereket főleg az öregek ha én fiatal lennék felépítenék egy várat féllábon allva
fotózni bàrki tud értsd bárki és csinálják is sokan vagyis szart sem ér
hr az már valami viszont sok van
Mikor már Szigetre is bejuthatsz úgy, hogy vállalsz 4-6 órás melókat, utána meg mehetsz a területen belül, amerre szeretnél...? Ne viccelj, ki a fene térdelne le ezért?:D
Nyilván a képekből más látszik. Én is vigyáztam olyan ember kutyáira, aki egy hatalmas villában lakott. Szintén ismerős ismerőse, tisztességesnek tartott és megfizethetőnek. Ha pofátlan lettem volna, szelfizhettem volna a medencéjükben.
Nyilván aki egy kis szobában rohad más instáját nézve, az nem ismeri ezt az életet.
# 10/
Juj öcsi nagyon el vagy tájolva, én nem ilyen több tíz- százezres követésű profilokról beszélek, hanem mezei csajokról, Szűcs Fannikáról a szomszédodból.
"Nyilván a képekből más látszik. Én is vigyáztam olyan ember kutyáira, aki egy hatalmas villában lakott. Szintén ismerős ismerőse, tisztességesnek tartott és megfizethetőnek. Ha pofátlan lettem volna, szelfizhettem volna a medencéjükben."
Az igen, ti aztán mindent ki tudtok magyarázni a legelképesztőbb, kb. 2%-os valószínűségű történetekkel.
Az utolsó pénzük ő vették egy rx 580-at,majd apránként felvásárolták az összes gamer kártyát, majd a december végéig eladott ethereum ól és kártyákból tetvesre keresvén magukat a kamatokból élnek. :D
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!