Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Anyósom elveheti a lányomat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyósom elveheti a lányomat? Bövebben lent

Figyelt kérdés

együtt élünk anyósomékkal egy kertesházban!szeretnék majd elköltözni anyumhoz és az élettársához a picivel!anyósom elég karakán valaki,nem türi a nemet,mindent megmagyaráz,jobban tud,szóval ő az ész!igaz sokat segít anyagilag,de ezzel cserébe elvárja,h mindent úgy tegyek ahogy neki tetszik!papírt iratott velem alá,h ha elhagyom a házat akkor nem tarthatok anyagi igényt a házból(nem is állt szándékomba,hisz nem vagyunk összeházasodva a párommal),de emellett azzal dobálózik,h úgy tekint rám,mintha a lánya lennék(na persze)!

úgy érzem,h képes lenne arra is amikor elköltözök,h elvegye tölem a lányom,hivatkozva minden szarra

megteheti,h elvegye?nem iszok,nem drogozok,nem élek többes életet,nem maradok ki éjszakákra,stb...baba elött is dolgoztam rendesen bejelentve!nem tudna mit felhozni ellenem,de tartok töle,h megteszi!az,h a baba apukája jönne-e velünk az csak rajta múlik,h ki mászik-e anyukája szoknyája)fogsága)alól vagy sem

2010. jún. 17. 00:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
azért nincs bejelentettje,mert egy alvállakozónak dolgozik aki nem akarja bejelenteni!szerencsére nekem olyan a melóm,h van lehetöség benne elhelyezkedni!nekem nem azzal lenne a gondom,h anyóssal kell együtt élni,hanem,h az én anyósom milyen!nem jövünk ki,két külön világ vagyunk!párom akar majd másik melót ahova be lesz jelentve,de ugye nehéz jót találni!anyukámék jó fejek,jól kijönnek párommal,sokkal könyedebb lenne a légkör,de ugye ott is az a gond,h anyum párja most melónélküli így nekik se megy most a nagyobb lakáscsere!tudom,h muszály nyelnem,eddig is ezt tettem!szóval,nem egyszerü a helyzet
2010. jún. 17. 19:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj nyugodtan, ne parázz azon, hogy elköltözöl és anyós mit fog szólni. Felnőtt ember vagy, azt teszel, amit akarsz, anyósnak semmi köze a te cselekedeteidhez. Erre gondolj.

A gyereket nem tudják elvenni tőled, még a párod se, pláne hogy nincs bejelentett munkája. Szóval ezt a részét nyugodtan felejtsd el.

2010. jún. 18. 09:15
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszike a választ!abszolute igazad van,de ugye nem jó magadra haragítani egy Anyóst!
2010. jún. 19. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!