Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen gyorsan dolgoztad fel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyorsan dolgoztad fel, hogy a volt férjed újranősül?

Figyelt kérdés
Van gyerekünk, ő hamar talált új párt és hamarosan összeházasodnak, én egyedül vagyok. Az borít ki, hogy az új társa kedvéért felhagyott azokkal a rossz szokásaival, amikkel az én kedvemért nem, és előttem is dícséri őt. Vajon idővel képes leszek az új társa felé nyitni? Jelenleg nem lennék képes találkozni vele. Másnál volt hasonló eset?
2018. jún. 16. 18:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
41%

Nem értelek. Neked miért kellene az új társ felé nyitni, vagy találkozni vele?! Az exeddel a házasságod lezárult, innentől kezdve pedig nincs dolgotok egymással. A gyereked, amikor veled van, lásd el, neveld, szeresd, stb..., az apja meg tegye ugyanezt, amikor vele van.

A ti közös ügyetek véget ért. Foglalkozz a saját életeddel, róluk meg nem is kell tudomást venned. A saját dolgod könnyíted meg vele.

2018. jún. 16. 21:37
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Ha apukáéknál is van a gyerek,nem árt ismerni és jóban lenni az új "pótanyuval". neki is érdeke a jó viszony,ha azt akarja hogy a gyereket ne utálja az új nő (mert mondjuk az anyuka pont a közös nyaralás előtt két nappal szól hogy mucikát odaadná egy hétre mert ő is elmenne valahova az új pasijával). pl. ezért. (megtörtént eset,nálunk az ex egy görény,ott tesz keresztbe ahol tud hogy szétszedjen minket)
2018. jún. 17. 11:15
 3/12 anonim ***** válasza:
48%
Az a problema ,h ehez semmi kozod!!! Ujra nosul ,dicseri ,ez van .Valamit jobban tud nalad,es ezt el kell fogadni.Ha gyerek van,akkor meg elobb utobb ugy is talalkoztok.Elso felesegek miert ezzel foglalkoznak mindig ,h milyen a kovetkezo?! A koromben is ezt latom,h megy a mocskolodas,h milyen az uj no,csinose? Stb stb.Ezzel nem hiszem ,h sokra mesz ,h vele foglalkozol, a volt ferjednek most az uj parja a szerelme ,a mindene,ha tetszik ha nem.
2018. jún. 18. 09:15
 4/12 anonim ***** válasza:
54%

Az egy barom aki szerint semmi köze a volt férjéhez!!!

Egy közös gyerek egy életre összekötő kapocs marad,már csak a gyerekeid miatt is normális emberi kapcsolatot kell tartanod az apjukkal,ha lehet.

Aki nem így gondolja,az a gyermekeit sem szereti!

2018. jún. 18. 14:35
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Igen osszekoti,de nem kell foglalkozni az uj eletevel kivel koti ossze vagy kivel nem:))) ne legyunk nevetsegesek mar..
2018. jún. 18. 15:36
 6/12 anonim ***** válasza:
47%
Igen,sok nő tényleg csak azért szül,hogy apuka az életben ne tudja lerázni magáról többet,mert "örökre összeköt a gyerek,ugyan foglalkozz már velem is,sose szabadulunk meg egymástól,a mi közös babukánk..stb." hál istennek ez nem szokott bejönni a piócáknak általában.
2018. jún. 18. 22:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Apropó:a másik meg amikor anyuka majd meg pukkad,mert az apa a gyerekkel akar kapcsolatot,vele meg soha többet a büdös életben nem akar találkozni se,pedig azt hitte ezzel örökre belemarja magát az életébe. (igen,meg lehet oldani,pl. láthatáskor a gyerek kijön a kapuba anyuka nélkül,mikor odaérnek az apa is csak addig kíséri,sosem ünnepelnek együtt az exxel,nem mennek együtt a gyerek semmilyen műsorára,vagy ha igen,oda se együtt és a terem másik sarkába ül az apa stb.) anyukát meg eszi az ideg,hogy ő nem így okoskodta ki előre :) szintén saját példa. látni kéne ahogy próbál mindennek keresztbe tenni,a saját gyerekét utálja már,mert nem sikerült vele megfogni az apját és senki nem szereti mert egy aljas kígyó. szánja és röhög rajta az egész család,hogy milyen ostoba.
2018. jún. 18. 22:35
 8/12 anonim ***** válasza:
73%

Néhány hozzászólásban nem látom, hol van a GYEREK, aki nem tehet semmiről.Engem megcsalt a férjem, elváltunk, csak e-mailben kommunikálunk, csak a láthatással kapcsolatban.Azért próbálom megerőltetni magam az utóbbi időben, hogy szóéok 1-2 mondatot a volt férjemhez, mert a gyermekünk szenved ettől a "hidegháborútól".Igenis egy életre összeköt a közös gyermek, mert neki anya is, apa is fontos.

Kedves Kérdező! Neked még vannak érzeémeid a volt férjed iránt, azért fáj, hogy újranősül.A rossz szokásaival csak addig fog felhagyni, amíg szerelmes.Az pedig, hogy neked dícséri, gyerekes viselkedés,élvezi, hogy fádalmat okozhat neked.Minden szerelem múlik, kutyáól nem lesz szalonna.Átéltem ezeket, amikről írsz.Most 2 év után már panaszkodik, hogy milyen boldogtalan.Nem szoktam reagálni.A gyermekem a legfontosabb, te is rá koncentrálj, hogy minél kevésbé sérüljön.Sok erőt!

2018. jún. 19. 00:14
 9/12 anonim ***** válasza:
94%

8-as vagyok, bocs a hibákért, nincs rajtam a szemüvegem.

Nem kell az új nő felé nyitni.Majd idővel kialakul.Ha úgy jársz mint én, hogy rosszul bánik a gyerekkel, szinte üldözi láthatásokkor, akkor eszedbe nem fog jutni, hogy szólj hozzá.Ha meg rendes, és lesz rá alkalom, miért ne beszélhetnél vele?! De most azzal törörődj, hogy érzelmileg újra stabil legyél, mert kiegyensúlyozott anya kell a gyermekednek.

2018. jún. 19. 00:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Nalunk en rendes vagyok a gyerekkel:) szeret nalunk lenni ,imadja a tesot is.Anyukaja nem szeret engem ,h mi az ika azt a Jo Isten sem tudja....
2018. jún. 21. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!