Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan kaphatnam vissza a ferjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kaphatnam vissza a ferjem?

Figyelt kérdés
Ma kiderult ,hogy a ferjem evek ota csal egy novel,es szerelmes is bele.Kozolte ,hogy valni akar es matol mar nala lesz...En itt maradtam a gyerekkel es csak sirok,mert nem akarom el vesziteni,mert szeretem.Mit trgyek ,h vissza jojjon hozzank??:///
2018. jún. 15. 18:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A nulladik lépés ha megérted miért történt. Ennyivel ő is tartozik neked, hogy nem hagy kérdőjelek között. Meg kell értened mi vezetett ide, hogy többet ne kerülj ilyen helyzetbe. Mindig vannak jelek, csak nem mindig vesszük ezt észre. Ha az okokat megérted akkor utána jön csak a cselekvés, ami lehet a visszaszerzés is (erre azért kevés esély van, mivel szerelmes) vagy az elengedés. A jövőd és a gyerekednek átadott tanulság szempontjából kulcskérdés, hogy az ide vezető okokat megértsd.
2018. jún. 16. 12:05
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom megerteni mert,minden rendben volt. ..legalabb is eljatszotta ,h rendben van!szex is mukodott ,sot minden nap ram maszott.ezert nem ertem ,h akkor hogy jon uj no a kepbe es melle meg evek ota?
2018. jún. 18. 15:35
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom kérdező. Igazi h***dék ember. Nem hogy nem kapálóznék erte, hogy visszajöjjön, de még én vágnám ki. Aki így képes volt színészkedni és megalázni éveken keresztül, az gondolod másképp viselkedne a jövőben? Persze hogy nem. Szóval könyveld el, hogy ez van, és próbálj minél hamarább túl lépni ezen. És eszedbe ne jusson visszafogadni, ha esetlegesen rájönne, hogy az új nő együtt lakva mar mégsem olyan jó.
2018. jún. 18. 15:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Az neked megfelel h máshol ürit és utána hozzád nyul,akkor egészégedre a nyitott házasághoz,te is nézelödj kifelé,ennél lejebb nincs,önbecsülésed tartásod igy sincs h a morzsáknak is örülsz..
2018. jún. 18. 15:48
 15/16 Inci1976 ***** válasza:

A legtöbb, amit mostani helyzetben tehetsz, s egyben legnehezebb is. Tudomásul veszed: a kapcsolatotoknak VÉGE.

Sajnálom, ami veled történt.

2018. júl. 12. 09:06
 16/16 anonim ***** válasza:
A többiek már mindent leírtak, szívemből szóltak. Én megmentettem a kapcsolatunkat anno és 3 évvel később ugyanabban a csónakban evezünk. Bár ne tettem volna és adtam volna rá akkor a kabát! Sok erőt neked!
2018. aug. 8. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!