Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan kaphatnam vissza a ferjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kaphatnam vissza a ferjem?

Figyelt kérdés
Ma kiderult ,hogy a ferjem evek ota csal egy novel,es szerelmes is bele.Kozolte ,hogy valni akar es matol mar nala lesz...En itt maradtam a gyerekkel es csak sirok,mert nem akarom el vesziteni,mert szeretem.Mit trgyek ,h vissza jojjon hozzank??:///
2018. jún. 15. 18:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%

Semmit. Már nem fog visszajönni, és ne is akard. Minek egy olyan patkány aki évekig csal? Vigye csak a másik a főnyereményt, makd megteszi vele is.

Próbálj megnyugodni, és feldolgozni ezt. Persze nem könnyű, és időbe fog telni, de ez van, mást nem tehetsz. Csak sajat magad aláznád azzal hogy feleslegesen kapálózol egy ilyen féreg után.

Fel a fejjel, minden rendben lesz, csak hagyj időt magadnak.

2018. jún. 15. 18:32
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Leginkabb semmit, ha Valaki lenni akar akkor nyisd ki neki az ajtot. Nezd, ez most nehez de miert ragadzkodnal valakihez aki nem akar teged, nem teged akar? Megertem h faj (es meg sokaig fajni is fog) de gondolj bele abba, h o azert lepett le mert szamara ez a hazassag mar nem opcio es szerelmes a szeretojebe.

Ez Ellen nem lehet semmit tenni, minel jobban konyorogsz annal jobban lokod el magadtol. Talaljatok ki a lathatas felteteleit egyutt mert a gyerekek erdekel a legfontosabb, de h oszinte legyek en nem csodalkoznek ha ket honap mulva visszakuszna hozzad mert a szeretovel megsem jo az elet.

Az embereket mindig meltosaggal el kell engedni ha lenni akarnak,mert ha van dolgotok egymassal akkor ugyis visszajon. Szoval ez nem a vilagvege, meg csak nem is az h soha tobbe nem latod leven vannak gyerekeitek.

2018. jún. 15. 18:36
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
ne akard visszakapni én összejöttem egy egyedülálló anyával aki ugyanígy járt a gyerek apjával és volt szép 2 évünk együtt a pasas meg tök féltékeny volt ránk de hát akkor már bszhatta...szóval jön majd más ne aggódj
2018. jún. 15. 18:44
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Minek kell neked egy ilyen féreg? Én voltam ilyen helyzetben, ha megnyerte hadd vigye. Ő már rég nincs együtt a nővel, mi meg 8 éve boldogan élünk együtt a férjemmel. Az exem meg nem tud belenyugodni, hogy mi hárman boldog családként élünk.
2018. jún. 15. 19:28
 5/16 anonim ***** válasza:
85%
Nem szeretnék egy ilyen férjet visszakapni.Egyszerűen nem lenne idegen pina után gusztusom hozzá.Inkább szedd össze magad, később jobb lesz, mégha most nem is hiszel ebben.Legyen tartásod, különben keserves időszak vár rád.
2018. jún. 15. 19:55
 6/16 anonim ***** válasza:
Sehogy mert te hiába szeretnéd vissza kapni ő nem akar téged :/
2018. jún. 15. 21:47
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

semmit.

mert olyan után hiába futsz, aki nem akar semmit tőed.

másba szerelmes, más érdekli, más a fontos neki.

amit tehtsz, hogy beadod a válási papírokat hétfőn.

2018. jún. 15. 22:12
 8/16 anonim ***** válasza:
87%
Ne alázkodj meg,vissza akarsz kapni vkit aki már rég nem a tiéd,minek. Max folytatodna a csalás,és ujabb éveken át járna a szerelméhez egy másik nőhőz v ujabb mőkhoz,mert téged nem akar már,nem kell ennyire társ függőnek lenni h térden csusztok a morzsáért is..
2018. jún. 15. 22:44
 9/16 anonim ***** válasza:
47%

utolsónak (is) igaza van.

a férjed már évek óta másé, nem a tiéd, csak ma tudtad meg.

azért gondolkodj el azo is, éveken át hogyhogy nwm vettél észre semmut?

valóban semmi gyanús nem volt, vagy csak nem akartál szembesülni a veszéllyel?

2018. jún. 16. 01:07
 10/16 anonim ***** válasza:
Ahahahahahhhhh
2018. jún. 16. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!