Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a válás?
Figyelt kérdés
3 éve érzem hogy már nem szeretném megmenteni a házasságom, addig reméltem, akartam, próbáltam! Rájöttem már nem fontos, nem kell hogy jobb legyen! Túl sok rosszat kaptam töle, és már ha megváltozna akkor se tudnék tisztelettel, szeretettel tekinteni rá! De!!! Valamiért mégis viszakozok, hezitálok de nemtudom miért, miért érzem ezt! Csak a megszokás lenne, és tul kéne ezen az időszakon tenni magam? Félelem? Irnátok nekem aki ilyen helyzetben volt? mit érzett? hogyan jutott rajta túl?2018. máj. 19. 15:27
1/2 anonim válasza:
Teljesen természetes, amit érzel, minden válás így zajlik. Még válás utàn is teljesen normális, hogy előjönnek a szép emlékek, nosztalgiázol majd, stb..., hiszen valamikor a házastársaddal nagyon szerettétek egymást, és egy egész életre terveztetek.
Viszont ha feladod a harcot, hogy megmentsd a házasságod, a gyengébb pillanataidban is az eszeddel kell gondolkodnod, nem a szíveddel!
Megszokád, félelem, hezitálás - mind-mind természetes velejárói a folyamatnak.
Egyik válás sem könnyű. Sok erőt kívánok hozzá!
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2018. máj. 19. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!