Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működik a költségmentesség?
Beadom a válást, de sajnos kénytelen vagyok költségmentesség iránti kérelmet benyújtani mellé.
Ebből is 3 példány kell?
És az illeték helyett akkor ezzel együtt beadhatom a válást?
De ha még sem biraljak el a koltsegmentesseget, azt hogy tudom meg?
Valamint a papiron nyilatkozni kell mindenrol. Hivatalosan egy lakasban elunk, de amugy elkoltozott a ferjem.
Akkor nem baj ha az o jovedelmerol nem nyilatkozom?
Gyakorlatilag egyedul elek most a kislannyommal, gyerektartas nelkul, mivel csak most fogom beadni a valast.
Koszonom ha tudtok segiteni.
Előző vagyok.
A válási papirokkal egy időben add be 3 példányban.
Ha még nincs meg a jövedelemigazolás és egyéb igazolás akkor is beadhatod de írd bele hogy ha beszerzed akkor pótlólag csatolod.
Ha nincs pénzed ügyvédre akkor a papirokat magad is meg tudod csinálni, nem nagy ördöngőség.
Én is magam intéztem mindent ügyvéd nélkül.
Ha minden benne van a keresetben akkor a bíróság befogadja, ha hiányzik valami akkor felszólít hiánypótlásra.
A biróságon - lakóhely szerinti - van ügyfélfogadási nap. Szépen bemégy viszel minden iratot, házassági anyakönyi kivonat, születési, a gyerek születésije, stb. és ott van ilyenkor jogász aki ingyen elkészíti neked, átnézi a pairokat.
Felesleges ügyvédre vagyonokat kiadni, parazita a legtöbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!