Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az alábbit igazolni?
Beadtam a válópert még augsztusban, melyben költségmentességet kértem. Szereztem igazolást a NAV-tól, és a munkanélküli hivataltól. Most pedig jött egy végzés a bíróságtól a következő indokkal:
"igzaolja hogy milyen jövedelmmel rendelkezik, melyből napi létfenntartását biztosítja"
Az értelmes válaszokat előre köszönöm.
Előre jelzem nem lesz értelmes a válaszom, de megtörtént.
Szívességi lakáshasználó vagyok. / A hivatal szerint./
Hajléktalan. / Szerintem/
Hogy értsd, ott alszom, aki megengedi épp az országban. Rokon, barát, ismerős.
Harmadik éve válok, és a közös lakásból elüldöztek. / A magyar rendőrség kaka./ A közös lakás, ahol van a tulajdonrészem a mai napig.
Aktív korúval ellátását is megvonták, mondván, több milliós ingatlanrészem van. /Hurrá!/ Hiába írtam meg nekik, elviekben, mert gyakorlatban még semmi.
Erre kérik a bíróságon visszamenőleg a hathavi banki számlakivonatom.
Egyetlen jelzővel válaszoltam volna nekik legszívesebben, helyette beírtam, hogy mivel nem rendelkezem lakhellyel, így munkahelyem sincs, ergo bevételem se, sőt, bankom se.
/Vigyázz! A magyar törvények nem jók!!!/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!