Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Az ex tényleg boldog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ex tényleg boldog?

Figyelt kérdés

Kedves elvált felek,ti hogyan éltétek meg azt a helyzetet,hogy a különvált fél az új partnerrel(aki az elején még csak szerető kategóriában volt)valóban boldog az új kapcsolatban?

Hogyan tudtátok feldolgozni,hogy a gyerekek miatt egyszer csak valamilyen szinten része lesz az új partner a széthullott család életének?

2018. máj. 3. 00:53
 1/8 anonim ***** válasza:

én csak olyan helyzetben vagxok, h. gyerek nincs, de látnom kell, h. összeházasodtak, boldogok.

iletve már nem kell látnom, nem követem face-en őket, de tudom, h. boldogok.

nagyon szar érzés

biztosan kikészülnék még jobban, ha egy közös gyerek miatt face to face kapcsolatban kéne lennem a másikkal.

2018. máj. 3. 01:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Én szomorúan látom, hogy az ex férjem nem boldog, pedig jót tenne neki egy párkapcsolat. Nálunk nem volt megcsalás mondjuk, de miatta váltunk el mert már nem volt boldog velem, kiszeretett belőlem, kihűlt az egész. Nekem sincs most párom, de én alapvetően boldog vagyok, túltettem magam rajta pedig nehéz volt. Ő meg csak él bele a világba és depressziós és engem okol a magányáért, már nem is emlékszik rá, hogy ő tett rám nagy ívben a házasság alatt. De ha megcsalt volna is boldogságot kívánnék neki. A boldog ember boldogságot kíván másoknak. Azt meg sajnálom, hogy a lányom miatt része maradt az életemnek, talán ezért is kívánok neki valakit,hogy ne nekem panaszkodjon ha valami baja van...
2018. máj. 3. 06:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Megcsalt, de azzal végül nem maradt együtt szakitás után. Akkor utána nekem lett előbb párom és az elején próbált visszaszerezni....aztán összejött a jelenlegi párjával. Jobban örülnék ha boldog lenne vele mert akkor nem szivatna folyton a gyerekeinkkel, de képtelen feldolgozni hogy "ott mertem" hagyni. A mostani párja mellett is ugyanugy társkeresőzik mint anno mellettem, neki senki nem elég.
2018. máj. 3. 07:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy volt boldog! Még az első hetekben se, mert rögtön rájött, hogy ezt elb..ta. Azt hitte, majd ringbe szállók érte, és ha a csajjal nem úgy alakul, akkor tárt karokkal várom.

Ehelyett beadtam a válást, kivirultam, és elkezdtem pasizni.

Közben ők ketten se voltak boldogok. Ami szeretőként szenvedély volt, az sima hétköznap hiszti és féltékenykedés. Egyik se bízott a másikban. Az exem elvileg csak pár hétig lakott volna apóséknál, de mindig csúszott a közös albérlet valami kifogással.

Nem lett része az életemnek. A gyerekekkel első pillanattól kölcsönös volt az utálat. És ha egy gyerek utál valakit, akkor végtelenül gonosz tud lenni. Például a kamasz fiam feltörte a messengerüket, ott röhögött a két gyerek a beszélgetéseiken.

Kb. egy évig voltak együtt, ha azt annak lehet nevezni. A csaj lelépett vele egykorú sráccal. Utána az exem egy 120 kilós dromedárral vigasztalódott. Azóta nincs kicsapongás, rendesen terrorban tartja. Viszont a gyerekekkel jó fej, úgyhogy nekem nincs vele bajom. De boldogságnak túlzás lenne nevezni ezt a kapcsolatot is.

Ellenben a miénket. ;)

A válás kimondása után fél évvel kérte meg a kezem, egy év után esküvő, és van már közös gyerek is. A gyerekek apaként tekintenek rá, és igazán jó tesói a legkisebbnek. Igazából ezen a váláson én többet nyertem, mint ő.

2018. máj. 3. 07:56
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Nem hiszem, hogy boldog.Persze facen fél évig heti szinten tette fel a képeket magukról.Sokat fogyott, megőszült egy év alatt.Nekem nem, de ismerősöknek panaszkodott, hogy nincs bizalom, a nő mindenhova megy vele, nincs kanbuli, semmi.A nő kezdetben nagyon kedves volt gyermekünkkel, most már szinte üldözi, lehet, apuka lassan nem viszi láthatásra a gyermekünket.Ezt nehezen dolgozom fel.
2018. máj. 3. 15:05
 6/8 anonim ***** válasza:
En csak a baratnomet tudom mondani,nagyon jol megvan a volt parja a novel, de en ugy latom ,hogy o keresi folyton a hibakat naluk bekepzel dolgokat,ha a volt ferje megy a gyerekekert Akkor allitolag ugy nezi őt.....Szoval Szerintem jobb,tul lepni okkal tortenik minden,be beszelsz magadnak dolgokat attol nem lesz jobb
2018. máj. 3. 18:35
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Es ami le maradt,hogy nem egyszer hallottam amikor probalta le beszelni a gyerekeket ,h menjenek az apjukhoz...Mert nem tudta elviselni,h nem mondanak rosdzat az uj norol.En megertem biztos nehez dolog ez,de ilyet nem szabadna csinalni .
2018. máj. 3. 18:39
 8/8 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.Miért lettem lepontozva?

Tényeket írtam le a kérdésre válaszolva.Nálunk ez a helyzet.

2018. máj. 3. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!