Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ex tényleg boldog?
Kedves elvált felek,ti hogyan éltétek meg azt a helyzetet,hogy a különvált fél az új partnerrel(aki az elején még csak szerető kategóriában volt)valóban boldog az új kapcsolatban?
Hogyan tudtátok feldolgozni,hogy a gyerekek miatt egyszer csak valamilyen szinten része lesz az új partner a széthullott család életének?
én csak olyan helyzetben vagxok, h. gyerek nincs, de látnom kell, h. összeházasodtak, boldogok.
iletve már nem kell látnom, nem követem face-en őket, de tudom, h. boldogok.
nagyon szar érzés
biztosan kikészülnék még jobban, ha egy közös gyerek miatt face to face kapcsolatban kéne lennem a másikkal.
Dehogy volt boldog! Még az első hetekben se, mert rögtön rájött, hogy ezt elb..ta. Azt hitte, majd ringbe szállók érte, és ha a csajjal nem úgy alakul, akkor tárt karokkal várom.
Ehelyett beadtam a válást, kivirultam, és elkezdtem pasizni.
Közben ők ketten se voltak boldogok. Ami szeretőként szenvedély volt, az sima hétköznap hiszti és féltékenykedés. Egyik se bízott a másikban. Az exem elvileg csak pár hétig lakott volna apóséknál, de mindig csúszott a közös albérlet valami kifogással.
Nem lett része az életemnek. A gyerekekkel első pillanattól kölcsönös volt az utálat. És ha egy gyerek utál valakit, akkor végtelenül gonosz tud lenni. Például a kamasz fiam feltörte a messengerüket, ott röhögött a két gyerek a beszélgetéseiken.
Kb. egy évig voltak együtt, ha azt annak lehet nevezni. A csaj lelépett vele egykorú sráccal. Utána az exem egy 120 kilós dromedárral vigasztalódott. Azóta nincs kicsapongás, rendesen terrorban tartja. Viszont a gyerekekkel jó fej, úgyhogy nekem nincs vele bajom. De boldogságnak túlzás lenne nevezni ezt a kapcsolatot is.
Ellenben a miénket. ;)
A válás kimondása után fél évvel kérte meg a kezem, egy év után esküvő, és van már közös gyerek is. A gyerekek apaként tekintenek rá, és igazán jó tesói a legkisebbnek. Igazából ezen a váláson én többet nyertem, mint ő.
5-ös vagyok.Miért lettem lepontozva?
Tényeket írtam le a kérdésre válaszolva.Nálunk ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!