Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak ha az exem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha az exem nem szál le rólam?

Figyelt kérdés

Nem akar engem, de amikor látja a jelét annak hogy már nem szeretem, akkor az fáj neki, de közbe meg nem akar engem.

De ha nem akar engem, akkor miért féltékeny?

Azt akarom látni hogy végre ne velem foglalkozzon, de nem látom sikerét! Ráadásul már több éve! Ez képes még öt év múlva is velem foglalkozni!

És olyankor azt az ötletet csinálom, hogyha várok néhány évet, akkor talán leszáll rólam, DE EZ A BAJ HOGY nem tudom meg várni azt a néhány évet!

Ilyenkor most mit csináljak?

2018. ápr. 2. 18:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Bolond vagy... Ennyi magyarázat, már bocs.

N26

2018. ápr. 2. 19:01
 12/12 anonim ***** válasza:

Mint az 5 éves gyerek aki sarokba dobta a játékát majd sír ha más játszik vele.... kb nálatok is itt a szint, bocsi.

Ha neked lehetetlen nem vele foglalkozni akkor ugyanezt tőle is fogadd el. Ha nem szöksz akkor azt jelenti még nem fáj eléggé....

2018. ápr. 15. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!