Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha az exem nem szál le rólam?
Nem akar engem, de amikor látja a jelét annak hogy már nem szeretem, akkor az fáj neki, de közbe meg nem akar engem.
De ha nem akar engem, akkor miért féltékeny?
Azt akarom látni hogy végre ne velem foglalkozzon, de nem látom sikerét! Ráadásul már több éve! Ez képes még öt év múlva is velem foglalkozni!
És olyankor azt az ötletet csinálom, hogyha várok néhány évet, akkor talán leszáll rólam, DE EZ A BAJ HOGY nem tudom meg várni azt a néhány évet!
Ilyenkor most mit csináljak?
De most ő veled él még egy házban??
Ha nem éltek együtt akkor nem tudom miért nem sz**arod le vagy küldöd el a pics**ába....
Folyamatosan sakkba tart engem! Nagyon fájt mikor elhagyott,
és amikor meguntam a könyörgést, megsértôdött mintha beletiportam volna a lelkébe mert biztos annyira megszokta hogy könyörgök neki.
És azóta folyton magyarázom neki hogy: hogyha elment, akkor miért sértôdik?
De egyszerûen erre valamiért nem reagál!
És ebbe a magyarázkodásba már bele vagyok lelkileg roskadva!
Tudom hogy az a megoldás hogy nem kéne foglalkoznom vele, de nekem ez LEHETETLEN!
Csak EGYETLEN megoldás van erre: hogy elkezdek MÁS lányokkal társalogni.
De új kapcsolatot meg nem akarok.
Olvastam hogy az ilyen "energiavámpírok" SOHA nem fognak megváltozni.
Örökké sakkba fog tartani engem?
Már nem szeretem, de NAGYON AKAROM látni azt hogy végre ne velem foglalkozzon, de nem száll le rólam.
De miért akarom ezt látni?
Ez csak egóhajsza?
Megint egy ostoba phasz, no.
Letiltod. Ignoralod.
Nem zaklatom.
PONTHOGY mikor leszállok róla, akkor megsértôdik!
És nem írok neki, még csak nem is jelölöm be, hanem csak felnézek rá hogy leszállt-e rólam!
De valamiért nem tudom ôt figyelmen kívül hagyni, de miért van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!