Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyermeklehelyezés, milyenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermeklehelyezés, milyenek az eséjeim?

Figyelt kérdés

Jelenleg apukanal van a gyermek, azért mert ott jár óvodába és én csak másik városba tudtam elköltözni. Szétválásunk oka: megromlott élettársi kapcsolat, elmondtam h nem szeretem, de megegyeztunk h egyutt lakunk a gyerek erdekeben. Közben belepett egy masik ferfi az eletembe, nem.csaltam meg vele a jelenlegi elettarsamat, de mikor o megtudta h en talalkoztam a ferfival akkor bantalmazott, eroszakkal elvette az irataimat, h ne tudjak elmenni a hazbol. Beadtam a kizárólagos felügyeleti jog gyakorlása iránti kérelmet..

Volt párom ellenem es a jelenlegi párom ellen hangolja a fiúnkat. Ijesztheti, hogy ne látogasson meg mert itt rosz környék van meg nyomor van, a mostani párom egy börtöntöltelék, zabi gyerek. Ilyeneket mond a 6 éves fiúnknak aki így nem mer velem eljönni, nagyon befolyásolja az apja. Azt még tudni kell, hogy mindketten dolgozun, rendezett körülmények között élünk. Annyi még fontos lehet, h a jelenlegi párom az nekem unokatestvérem. Belehalok, ha nem kapom meg a gyermekemet!!

Köszönöm, hogy elolvastad és esetleg vmi tapasztalatod tanácsod van számomra!!

2018. márc. 22. 10:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
unokatesod a párod? Tehát egyik szülőd testvérének a gyereke? Gratulálok.
2018. márc. 22. 13:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, de nem ez volt a kérdés lényege.
2018. márc. 22. 14:04
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Nem sok esélyed van, nő létemre írom.

1. Egy valamirevaló anya viszi magával a gyerekét is, ha költözik, vagy nem költözik addig, amíg nem tudja elvinni, nincsenek jogilag elrendezve a dolgai.

2. A gyereket nem szívesen mozgatják el a megszokott környezetéből.

3. Gyermekelhelyezéskor készítenek környezettanulmányt. Ha rossz körülmények között éltek, ki fog derülni.

4. Gyermekelhelyezéskor az alapján dönt a bíróság, hogy hol biztosítottabb a gyerek testi, lelki, értelmi, erkölcsi fejlődése. Melletted az erkölcsi fejlődése nem biztosított, az egyáltalán nem egészséges, hofy az unokatestvéreddel létesítettél kapcsolatot.

2018. márc. 22. 14:54
 4/8 anonim ***** válasza:
72%

Nem értelek.Nekem az volt az első, hogy átírattam óvodába, majd költöztünk.

Így rosszak az esélyeid, olyan, mintha elhagytad volna a gyermeked.

2018. márc. 22. 18:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Tényleg ült a párod / unokatesód, vagy ezt csak úgy mondja a gyerek apja? Ha tényleg ült, akkor szinte veszett ügy.
2018. márc. 22. 21:27
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válszaitokat!
2018. márc. 24. 10:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyetèrtek a 3-as válaszoló minden leírt szavával.Hasonló eset volt a csalàdunkban.
2018. márc. 25. 23:35
 8/8 anonim ***** válasza:
46%

Mint rendőr írom...

Meg egyeztetek, hogy a gyerekek miatt együtt maradtok, de vége.

Tehát a kapcsolatot közös megegyezéssel abbagytátok, de az élettársi kapcsolatot nem.

"

de mikor o megtudta h en talalkoztam a ferfival akkor bantalmazott, eroszakkal elvette az irataimat, h ne tudjak elmenni a hazbol."

Első bűncselekmény, a testi sértés. Nehéz lesz bizonyítani látlelet nélkül.

Második bűncselekmény, a személyi szabadsághoz való jog megsértése. Ezt is nehéz bizonyítani, de ha igaz jó vádalap.

Ami az esélyeidet illeti, nem vet rád jó fényt, hogy az unokatestvéreddel kavarsz.

Valamint a volt élettársad hivatkozhat szerelem féltésre is, amiért enyhébb a büncselekmény, de attól még az.

Egyszóval a gyermekvédslmisek ki is emelhetik a kiskorút, megalapozott pszichikai nyomás miatt is. Erőszak, félrevezetés, stb...

A rendezett életkörülmények sokmimdenre kiterjednek, nem csak az anyagi biztonságra.

Az exed erőszakos és nyomás alatt tartja, félrevezeti a gyereket, míg te az unokatestvéreddel vagy együtt, ami megint egy másik kategória. Nem elítélem, a Te dolgod, de ezt is számításba veszik.

A tanácsom az, hogy ha a gyerek a fontos neked, akkor most csak ő legyen a középpontban senki más.

Valamint ha bántalmaznak és a szabadságodban korlátoznak, azonnal tegyél feljelentést.

Sok sikert.

2018. márc. 25. 23:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!