Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermeklehelyezés, milyenek az eséjeim?
Jelenleg apukanal van a gyermek, azért mert ott jár óvodába és én csak másik városba tudtam elköltözni. Szétválásunk oka: megromlott élettársi kapcsolat, elmondtam h nem szeretem, de megegyeztunk h egyutt lakunk a gyerek erdekeben. Közben belepett egy masik ferfi az eletembe, nem.csaltam meg vele a jelenlegi elettarsamat, de mikor o megtudta h en talalkoztam a ferfival akkor bantalmazott, eroszakkal elvette az irataimat, h ne tudjak elmenni a hazbol. Beadtam a kizárólagos felügyeleti jog gyakorlása iránti kérelmet..
Volt párom ellenem es a jelenlegi párom ellen hangolja a fiúnkat. Ijesztheti, hogy ne látogasson meg mert itt rosz környék van meg nyomor van, a mostani párom egy börtöntöltelék, zabi gyerek. Ilyeneket mond a 6 éves fiúnknak aki így nem mer velem eljönni, nagyon befolyásolja az apja. Azt még tudni kell, hogy mindketten dolgozun, rendezett körülmények között élünk. Annyi még fontos lehet, h a jelenlegi párom az nekem unokatestvérem. Belehalok, ha nem kapom meg a gyermekemet!!
Köszönöm, hogy elolvastad és esetleg vmi tapasztalatod tanácsod van számomra!!
Nem sok esélyed van, nő létemre írom.
1. Egy valamirevaló anya viszi magával a gyerekét is, ha költözik, vagy nem költözik addig, amíg nem tudja elvinni, nincsenek jogilag elrendezve a dolgai.
2. A gyereket nem szívesen mozgatják el a megszokott környezetéből.
3. Gyermekelhelyezéskor készítenek környezettanulmányt. Ha rossz körülmények között éltek, ki fog derülni.
4. Gyermekelhelyezéskor az alapján dönt a bíróság, hogy hol biztosítottabb a gyerek testi, lelki, értelmi, erkölcsi fejlődése. Melletted az erkölcsi fejlődése nem biztosított, az egyáltalán nem egészséges, hofy az unokatestvéreddel létesítettél kapcsolatot.
Nem értelek.Nekem az volt az első, hogy átírattam óvodába, majd költöztünk.
Így rosszak az esélyeid, olyan, mintha elhagytad volna a gyermeked.
Mint rendőr írom...
Meg egyeztetek, hogy a gyerekek miatt együtt maradtok, de vége.
Tehát a kapcsolatot közös megegyezéssel abbagytátok, de az élettársi kapcsolatot nem.
"
de mikor o megtudta h en talalkoztam a ferfival akkor bantalmazott, eroszakkal elvette az irataimat, h ne tudjak elmenni a hazbol."
Első bűncselekmény, a testi sértés. Nehéz lesz bizonyítani látlelet nélkül.
Második bűncselekmény, a személyi szabadsághoz való jog megsértése. Ezt is nehéz bizonyítani, de ha igaz jó vádalap.
Ami az esélyeidet illeti, nem vet rád jó fényt, hogy az unokatestvéreddel kavarsz.
Valamint a volt élettársad hivatkozhat szerelem féltésre is, amiért enyhébb a büncselekmény, de attól még az.
Egyszóval a gyermekvédslmisek ki is emelhetik a kiskorút, megalapozott pszichikai nyomás miatt is. Erőszak, félrevezetés, stb...
A rendezett életkörülmények sokmimdenre kiterjednek, nem csak az anyagi biztonságra.
Az exed erőszakos és nyomás alatt tartja, félrevezeti a gyereket, míg te az unokatestvéreddel vagy együtt, ami megint egy másik kategória. Nem elítélem, a Te dolgod, de ezt is számításba veszik.
A tanácsom az, hogy ha a gyerek a fontos neked, akkor most csak ő legyen a középpontban senki más.
Valamint ha bántalmaznak és a szabadságodban korlátoznak, azonnal tegyél feljelentést.
Sok sikert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!