Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen hozzáállás? Más is gondolkodik így nemtől függetlenül? Ez természetes?
Figyelt kérdés
Harmadik fél miatt következett be a válás, akivel együtt van a mai napig a volt férjem. A legutolsó találkozásunkkor felvetette, hogy velem csalná meg rendszeresen a nőt, akire lecserélt. Ez milyen ember agyából pattan ki? Van, aki ilyenbe belemenne? Baj, hogy bennem ez undort keltett?2018. márc. 17. 09:59
11/21 A kérdező kommentje:
Folyamatosan a gyermekemmel vagyok, mert csak jövőre megyek vissza dolgozni.
2018. márc. 17. 19:31
12/21 anonim válasza:
Én voltam így, másik nőért lecserélt, elvette és velem akart esküvő után találkozgatni. Hát nem mentem bele. Van annyi tartásom, hogy nem süllyedek odáig. Te se tedd, nehogy a gyerekek igyák meg utána a levét.
13/21 anonim válasza:
Nem egyedi eset a tiéd.Mai napig fáj, hogy egy ócska lotyóval összefeküdt, pszichológushoz jártam, hogy összekaparjam magam.Nálunk még válás előtt akart itt is, ott is, hogy eldöntse kit akar.Úgy dobtam ki, mint macskát...Én is undorodtam tőle.
De Kérdező, ha megy,ha le tudod győzni az undort, f.ngasd meg!Azt érdemelné az ilyen, hogy 2 szék közül a pad alá.
14/21 anonim válasza:
Gusztustalan alak. Gondolom a titkos kis órák izgalmasabbak voltak neki, így meg, hogy legálisan otthon lehet a nővel már unalmas az életében, ingerszegény szegény kis agyának. Ezt keresi. S pontosan tudja minél idősebb annál nehezebb ismerkedni. Rólad pedig feltételezi hogy most érzelmileg kiszolgáltatottabb vagy, s a szemében elég naiv, hogy ha akar visszahódíthat. Én még talán meg is verném annyira pofátlan.
15/21 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól tette, kérdező. Így legalább látod, hogy ez a sz*rházi milyen sokra tart téged emberileg. És talán könnyebben viseled, hogy (végre) valaki mást "boldogít".
16/21 A kérdező kommentje:
Kedves 13-as, nem vagyok bosszúálló típus. Pont a gyerekünk miatt is szeretném ezt az egészet elfelejteni, hogy most engem szeretne szeretőjénék.
Kedves utolsó, pont az fáj, hogy kinézi ezek szerint belőlem, hogy olyan vagyok, mint ő. Ennyire sem néz engem normális erkölcsűnek.
2018. márc. 19. 11:27
17/21 anonim válasza:
13-as vagyok.Igazán jólelkű ember vagy Kérdező.A legjobbakat kívánom Neked!
18/21 A kérdező kommentje:
Meg akart tegnap délután is csókolni láthatáskor. Mondta, hogy szerinte az nem megcsalás, ezért azt szabad. Mondtam neki, hogy de az én erkölcsömben az is az és keressen mást, akivel meg akarja csalni a mostani párját. De hogy ő csak velem szeretné, merthogy olyan téren passzoltunk, stb....
2018. márc. 22. 18:59
19/21 anonim válasza:
hát ez jó bosszú lenne a másik nőn, de amúgy tényleg nagyon undorító a volt férjed. Örülj, hogy már mást boldogít.
20/21 anonim válasza:
Nem tudom hogy milyen komoly kiválasztási folyamat előzte meg azt, hogy összeállj egy ilyen gyökérrel, de számomra a feltételezés is sértő, hogy ha még csak egy kérdés szintjén is másokat is gyanúba keverj. Nem bzmeg, ez nem termrszetes. A te drágalátos vot férjed az ilyen, nem mások. Ennek a kérdésnek semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!