Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » UPC tartozásról lenne szó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

UPC tartozásról lenne szó, ami az én nevemen van de a leendő exem címén, valakinek ötlete? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: a kábelszolgáltatást anno tavaly ilyenkor aláírtam 2 éves hűséggel. Akkor még nem gondoltam hogy válni fogunk. Elköltöztem, a férjem azt ígérte fizetni fogja a számlákat, de azóta rettenetesen megromlott a viszonyunk. Most kaptam egy sms-t a szolgáltatótól hogy korlátozták nála a szolgáltatást, mert nem fizetett.

Azonnal felhívtam a szolgáltatót, hogy mit tudnék tenni, de sajnos mindenhol falakba ütköztem.

1.megoldás: költöztessem a szolgáltatást máshová. Ezt nem tudom megtenni, mert albérletben lakom, ahová nem tudom elhozni.

2.megoldás: mondjam fel, de akkor fizetek 75 ezer ft kötbért.

A nehezebb mindkét esetben a kivitelezés. Ugyanis a modem, dekóder az exnél van, a kettő együtt 70 ezer ft, ha nem szolgáltatom vissza a UPC-nek. Márpedig nem tudom elhozni, mert nem adják oda és nem mehetek oda. Van elmaradás 30 ezer ft.

Ha semmit nem sikerül megoldanom akkor engem terhel 165 ezer ft, amit ki kell fizetnem.

Az nagyon sok pénz, mit tehetnék?

2018. márc. 3. 19:32
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Az a megoldás, hogy odamész és elhozod a cuccot, visszaadod a UPC nek és mivel a te neveden van ezért kifizeted a 30 ezret. Inkább mint a 160at.
2018. márc. 3. 19:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod az exnek, hogy vagy kiadja a modemet, vagy feljelented, ennyi. Ha nem adja, akkor meg jelentsd fel. Majd ha a rendőrök mennek érte lehet készségesebb lesz.
2018. márc. 3. 19:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne mehetnél oda? Te neveden van, szóval a tiéd. Ilyenre nem lehet rendőrt hívni esetleg? H elszeretnéd hozni a tulajdonodat, de nem engednek be?
2018. márc. 3. 19:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Te szezodtel a te felelosseged.
2018. márc. 3. 19:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, én szerződtem, de akkor még nem sejtettem hogy ez lesz. Nem tudok csak úgy odamenni, mert félek tőle. Mióta eljöttem nem egyszer próbált már meg bántani, fenyegetett stb. A UPC diszpécsere szerint a rendőrség nem foglalkozik ilyenekkel.
2018. márc. 3. 19:47
 6/9 A kérdező kommentje:

Kettes válaszoló!

Ha feljelentem vajon lesz következménye? Vagyis a rendőrség érdemben foglalkozik vele?

Mi van akkor ha visszaadja, de darabokban?

2018. márc. 3. 19:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Jelentsd fel mert nem adja oda a cuccaidat. Utána uocnel igényeld meg a szolgáltatás athelyezeset az új cimedre.
2018. márc. 3. 19:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg, hogy szüneteltetheted-e a szolgáltatást!

Én ezt csináltam mikor a volt férjem kicsit túltelefonálta magát.

2018. márc. 4. 19:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez szívás. Nincs olyan közös ismerős, akit ő elvisel? Esetleg neki kéne vele beszélni. Vagy tényleg bemégy és elhozod. Valakid nincs akinek a nevére át tudod tenni azaz a szolgáltatást más nevére kérni? írokon, jó ismerős?
2018. márc. 12. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!