Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válóper indítása, gyerek leendő neve?
azt a nevet kapja, amit a házassági-anyakönyvibe beírtatok, akkor is, ha addigra kimondják a válást
de mi a fene visz rá félidős terhesen, hogy beadd a keresetet? próbáljátok meg helyrehozni a házasságotokat
itt a link, itt mindent elolvashatsz
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
teljes mértékben belenyugodtam a dologba, már nem zokogok utána
ja, ez esetben add a kezébe a farkát, miután késsel apró darabokra vágtad ...
ja és a keresetben kérd a kizárólagos lakáshasználatot a gyerekek nagykorúságáig, akár közös az ingatlan, akár teljes egészében az ő nevén van és a fizetése 50 %-t jogilag kérheted
hogyne lehetne az anyja nevén, de mivel itt házasság van és az apasági vélelem is fennáll, ezért azon a néven lesz, amin a többi gyerek
az anyakönyvben tényleg nem maradhat üresen az apa neve rovat, de ez itt irreleváns
"akkor a válás lezárta után , kérelmezhetem, hogy az én nevemre kerüljön a gyerek, vagy kell hozzá a "volt" férj is?
"
igen, mindkét szülő hozzájárulása kell....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!