Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Fog még kérni, hogy béküljünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fog még kérni, hogy béküljünk?

Figyelt kérdés

A férjemmel majdnem elváltunk miattam,de kibékültünk.Mindenkinek újságolta,hogy boldog mert együtt vagyunk.Hozta a virágot este munkából nekem.Olyan volt a kapcsolatunk,mint nászút idején.Napi 2x szexeltünk,napközben ölelgetett,stb.

Két hétig tartott ez,mert váratlanul lebukott egy fiatal csajjal.Aki 17éves.Busz vezető.A férjem 37éves.

Akkor éjjel elküldtem,azóta nem jelentkezett.

2010. jún. 8. 19:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mikor küldted el? Mennyi idő telt el azóta?
2010. jún. 8. 19:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Akarnád, hogy kérjen...?(:0
2010. jún. 8. 19:14
 3/11 anonim ***** válasza:

Akkor éjjel , az mikor volt ? Mennyi ideje ? Lehet, csak meg akart leckéztetni, ha miattad váltatok el majdnem. Megcsaltad ?

VAgy csak elege lett belőled. Mi ezt innen nem tudhatjuk.

Azért , ha a férjed, egy magyarázatot megérdemelsz, legalább abból a szempontból, hogy legalább a válást akkor intézzétek.

2010. jún. 8. 19:15
 4/11 A kérdező kommentje:
Egy hete történt.Van egy babánk is.
2010. jún. 8. 19:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Annyira egy férfi sem idióta, hogy egy 17 éves kis csajért elhagyjon. Sztem csak kiéli magát, az meg már rajtad múlik, hogy utána visszafogadod e :S
2010. jún. 8. 19:20
 6/11 anonim ***** válasza:
72%

...igen és a férjednek is van egy másik "babája".

Ebben az egészben az a gáz, hogy miközben téged babusgatott és napi kétszer szexeltetek, ő valószínűleg többször is.

2010. jún. 8. 19:21
 7/11 A kérdező kommentje:
Most hallom ismerősöktől,hogy az évek alatt(15év),hogy voltak kalandjai.De nem akartam elhinni,mert otthon nem ezt mutatta...Most saját szememmel láttam és még abban a helyzetben neki állt feljebb,Ő haragszik rám.A viselkedésemből tudja,hogy nem engedem vissza.De mégis sajnálom,mert szerintem szépen éltünk idáig és jövőre menni készültünk lombikra,mert neki nem lehet gyereke természetes úton.
2010. jún. 8. 19:36
 8/11 A kérdező kommentje:
A válást beadom,de szerintem ő bánni fogja még ezt.Nem gondolta,hogy a baba miatt letudom ellenőrizni éjjel....
2010. jún. 8. 19:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden buszos egy szemét!
2010. jún. 8. 20:04
 10/11 anonim ***** válasza:

Akkor nem közös a baba ?

Mondjuk ez nem segit ebbe a helyzetbe, én nem hagynám magam, kutyábol nem lesz szalonna!!

Akkor e gyerek nem közös ezek szerint, és hány éves a gyereked ? Már h 15 éve együtt vagytok ?

2010. jún. 8. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!