Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye itt mindig azt lehet olvasni, hogy a pasi miert nem zarja le a hazzasagat mielott kavar masfele. Na viszont mi van akkor ha a pasi oda all a feleseg elé es elmondja, h nem boldog es valjanak el de a feleseg nem akar?
Korrektul kellett volna csinaljak.
A ferj megprobalja javitani a kapcsolatat előbb es ha ez nem jon ossze megmondja a felesegnek hogy figyu en mindent megtettem, sajnos megsem mukodik a kapcsolat igy innentrol elvalunk , nezz magadnak vkit , es enis nezek magamnak uj csajt. - igy mindkettojuknek meglett volna az egyenlő esely egy ujabb kapcsolatra harag nelkul.
A pasi nyomásra intézkedett és szerintem már kavart előtte is, különben milyen alapon adta ki neki parancsba az új nő, hogy akkor anyucitól költözzön el? :D
Nevetséges, ahogy beszopod a férfi érveket, hogy szegény tiszta galamblelkű pára, korrekten intézi... pffff
Az én egyik ismerősömet fél év után úgy kirúgta az új muff, aki erősködött, hogy váljon el, hogy a lába nem érte a földet.
De addigra már oda volt a fél ház, az exfeleségnek kb. 2-3 hónap tombolás után gyakorlatilag már új családja van, a pasi meg kuksol kispesten egy panelban hótt egyedül.
Te úgyis csak azt szajkózod,amit a két pasi fúj a füledbe, majd meglátjuk, ha a tied ilyen "korrekt" lesz veled mert elirigyli a friss kapcsit, akkor is ilyen megértő leszel-e ;)
Elég taszító, ahogy mondod, hogy te barát akartál lenni a feleséggel, miközben szerintem mindenkinek nyilvánvaló, hogy te sosem voltál vele az, mert akkor megértenéd, mi fáj neki. De mondom, majd a saját bőrödön akkor ezt a korrektséget éld meg és utána kommenteld ide, mizu.
Elmondom, mit csináltunk mi az exemmel. Rájöttünk, hogy szar, kb3-4 hónapig jártunk hetente párterápiára és amikor nem ment, utána lezártuk. Ez nem erőltetés, hanem mivel nem véletlenül házasodtunk össze és egy egész életre terveztünk, ennyivel tartoztunk magunknak és a másiknak is. EZ a korrekt. A félredugás elköltözés és egy hónap múlva turné a közös barátoknál az új tyúkkal, ez nem igazán tartozik a korrekt szófogalom alá.
A félrecsajozás nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!