Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ugye itt mindig azt lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye itt mindig azt lehet olvasni, hogy a pasi miert nem zarja le a hazzasagat mielott kavar masfele. Na viszont mi van akkor ha a pasi oda all a feleseg elé es elmondja, h nem boldog es valjanak el de a feleseg nem akar?

Figyelt kérdés
A parom haverja jar most ebben a cipőben,mar reg nem mukodik a házasságuk mindig is panaszkodott.Megismert egy lanyt a munkahelyén aki megmondta neki kerek perec ,hogy nem lesz 3 egy hazzasagban hiaba sz#r az a hazzasag! A pasi ugye elköltözött igy kapott egy eselyt a lanytol,megis a feleseg minden kurv anak elhordja a csajt ,pedig el lett mondva neki ,hogy n3m mukodik nem akarja csalni igy inkább elkoltozik a pasi es ugy kezd kapcsolatot.Miert kell kur vazni valakit ha egyszer meg lett mondva ,hogy nem kell mar a pasinak es nem is volt megcsalas??
2018. febr. 25. 11:05
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Akkor nem velem van a baj!!
2018. febr. 25. 11:53
 22/36 anonim ***** válasza:
63%
De most ezen te mit kattogsz? Letiltott téged facebookról a nő, nem? Vége. Megsértődött és kész. Ne foglalkozz vele. Azért ne vitasd már el tőle a fájdalmát és a dühét. Nem viselkedik korrektül, persze. Én a helyében egyszerűen csak nem álltam volna veletek szóba többé és kész.
2018. febr. 25. 11:57
 23/36 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.Miert nem kéne velunk szóba allni?? Mert nem utaljuk az új nőt ok nélkül? Szerintem ez a gyerekes felfogas amit te is tennél.
2018. febr. 25. 12:05
 24/36 anonim ***** válasza:
58%

Mit szeretnél olvasni tőlünk? Mert csak azt fújod, hogy te mennyire helyesen döntöttél mert elfogadod az új nőt. Csak ez írod nem tudom hanyadik válaszodban, hogy mit kellett volna tenned mást.

Jól tetted, nem vagy gyerekes. Gratulálok.

2018. febr. 25. 12:18
 25/36 anonim ***** válasza:
88%
Nem azért nem állnék veletek szóba. Hanem mert nyilván valóan ők elmondják az ő dolgaikat, én mint volt feleség ki lennék beszélve (ahogy ki is volt nektek, hiszen innen jönnek az infók) hogy ilyen meg olyan vagyok. Ezek után ki akarna oda menni és jópofizni veletek? Ha felhívnátok, röviden beszélnénk, nem tiltanék senkit, de nem is erőltetném a kapcsolatot.Főleg ha úgy gondolom, hogy szemét volt a férjem mert nem adott mondjuk lehetőséget hogy dolgozzunk a kapcsolatunkon. Látod, te is a nőt szidod itt, közben meg az ő nézőpontját nem ismered.Lehet hogy a nő többször próbált javítani a dolgokon de a pasi ellenállt, vagy nem érdekelte, honnan tudod?
2018. febr. 25. 12:28
 26/36 anonim ***** válasza:
88%
Párod haverja, értelemszerűen őt "választottátok". A nő nyilván csalódott, mert meg ugyan nem csalták, de egy másik nő miatt hagyták el. Érthető a dühe, és hogy nem akarja tartani veled a kapcsolatot. Ha nem működött a kapcsolatuk,az lett volna a tiszta, ha elválnak, és utána kezd el mind a két fél ismerkedni. Így a férj kb lecserélte őt... persze, hogy nincs jó vèleménye a másik lányról.
2018. febr. 25. 12:28
 27/36 Diavolino44 ***** válasza:
64%

Szerintem is korrekt volt, a no is, hogy nem erte be a szeretoi szereppel.

No es no kozott nagobb a rivalizacio, mint ferfi es ferfi kozott. Igy sokszor van egy buvos x mennyisegu barat es csaladon kivul a tobbi no huly es kr.rva. a gyiken meg kifejezetten gyakran repkednek ezek a kifejezesek.

2018. febr. 25. 12:53
 28/36 anonim ***** válasza:
73%

Adassék már meg annak szerencsétlen elhagyott nőnek a düh, a fájdalom.Majd idővel elmúlik, megnyugszik.

A párod haverját meg hagyjuk, ok, nem feküdt le a lánnyal mielőtt elköltözött (mondjuk mérget nem vennék rá), de addig nem hagyta el a feleségét, amíg nem volt másik p.nci a láthatáron.Gerinctelen és ezek szerint egyedül életképtelen.

2018. febr. 25. 13:50
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Van amikor az indulataink miatt nem tudunk uralkodni az érzelmeinken és odavágunk mindent, mindenki fejéhez.

Nem hibáztatom az egyedül maradt nőt, egyszerre zúdult Rá,hogy elhagyta a házastársa akinek máris lett egy új kapcsolata.

Nagyon sokan tennének így, ösztönből cselekedve. Még akkor is, ha sokat veszekedtek és nem voltak boldogok.

2018. febr. 25. 15:21
 30/36 A kérdező kommentje:
Majd lenyugszik.En örülök ,hogy boldognak latom a pasit mivel nagyon jó baratja a férjemnek.Es igen a nőnek is ezt kivanom ,hogy talalja meg a boldogsagot mert ő sem volt az,folyton panaszkodott.Ha lesz új párja akkor lehet at gondolja ,hogy folosleges volt tiltogatni mert őt us ugyanúgy fogadnank az új parjaval,nem utalkoznank.
2018. febr. 25. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!