Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye itt mindig azt lehet olvasni, hogy a pasi miert nem zarja le a hazzasagat mielott kavar masfele. Na viszont mi van akkor ha a pasi oda all a feleseg elé es elmondja, h nem boldog es valjanak el de a feleseg nem akar?
Figyelt kérdés
A parom haverja jar most ebben a cipőben,mar reg nem mukodik a házasságuk mindig is panaszkodott.Megismert egy lanyt a munkahelyén aki megmondta neki kerek perec ,hogy nem lesz 3 egy hazzasagban hiaba sz#r az a hazzasag! A pasi ugye elköltözött igy kapott egy eselyt a lanytol,megis a feleseg minden kurv anak elhordja a csajt ,pedig el lett mondva neki ,hogy n3m mukodik nem akarja csalni igy inkább elkoltozik a pasi es ugy kezd kapcsolatot.Miert kell kur vazni valakit ha egyszer meg lett mondva ,hogy nem kell mar a pasinak es nem is volt megcsalas??2018. febr. 25. 11:05
11/36 anonim válasza:
Ki mondta hogy ti hibásak vagytok mert beengedtétek az új nőt? Ezt hol írtad a kérdésben? Sehol nem látom. Túlfújod ezt a dolgot szerintem.
12/36 A kérdező kommentje:
Nagyon őszintén elmondom ,hogy ők aztan mindenek voltak csak boldogok nem.Nem tudtunk ugy el menni barhova is h ne legyen vita! A pasi tobbet volt nalunk este mint otthon,gyerekuk nincs.
2018. febr. 25. 11:24
13/36 A kérdező kommentje:
Nem irtam a kérdésben,de megtudta valahonnan ,hogy voltak nalunk es felhivott h gratulal nekunk ,h ilyen szemetek vagyunk. es letiltott a facebookrol
2018. febr. 25. 11:25
14/36 A kérdező kommentje:
Szóval most mindenki k@rva meg szemét,mert mi szóba allunk a pasival es az új csajjal.
2018. febr. 25. 11:26
15/36 anonim válasza:
A k.urvázás a feleséget minősíti. Ő képtelen felnőtt módjára fogadni a helyzetet, ezért lealacsonyítja magát. Ne hagyja magát se a (lassan volt) férj, se az új barátnő. Az ismerősök közül meg aki normális felfogású, át fogja látni a helyzetet.
16/36 A kérdező kommentje:
Én szerettem volna ezt úgy kezelni ,hogy vele is meg maradunk barátnak.De ő úgy érzi ,hogy ezzel el arultuk,amivel en nem ertek egyet.
2018. febr. 25. 11:30
17/36 anonim válasza:
16: hasonló helyzetben te is ezt éreznéd.
Vigyázz, hogy ítélkezel másokról! Az élet nagy rendező, lehetsz te is ugyanebben a cipőben.
Amúgy sem lehetett ez olyan nagy barátság, ha most ilyen jól esik rajta csamcsogni. Miért gond, hogy megszakadt?
18/36 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy a kérdésben nem írtad, csak ezzel vagy felsülve hogy te is qva vagy mert beengedted az új nőt, aki mellesleg tényleg nem tiszta fialás, amiért nem bírt várni míg nem lesz házas a pasija!
Akadj már le a témáról, mert borzasztó idegesítő hogy így csámcsogsz más válásán. Majd te te is válsz, majd rólad is megy a duma.
19/36 A kérdező kommentje:
Hála az égnek nem ilyen felfogasuak vagyunk.Mi meg beszeltuk ha valameik felrol nem működik akkor menni kell.Isten ments ,hogy ovodas módjára viselkedjem,es lehordjak masokat nert nem kellek nar valakinek.Ha van valakiben egy kis tartás nem csinal ilyet.A masik meg hogy ha azert nem vagyok barát mert tiszteletben tartom a pasi választását,es nem vagyok óvodás,hogy utalkozzak egy olyan ember ellen aki nekem nem artott semmit!!!
2018. febr. 25. 11:52
20/36 anonim válasza:
Ez mégis mennyiben volt korrekt eljárás? De, a csaj egy kurvą, mert nős férfival jött össze. Te meg fejezd be a rinyálást, elképesztően önző vagy, itt nonstop magadról beszélsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!