Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a pont mikor azt mondtátok, hogy válni akartok?
Mennyire kell rosszul működni egy hazassagnak ahhoz hogy válás legyen a vége?
27L
Mikor valakinek megfordul a fejében a válás akkor már vége a kapcsolatnak csak idő kérdése hogy mikor mennek szét.
Nálunk is kimondta az exem hogy el akar válni. Mondtam neki hogy aki menni akar az el is fog menni úgyhogy rendben.
Később felhánytorgatta hogy semmit nem tettem meg annak érdekében hogy maradjon. Én senkit nem fogok visszatartani és nem is tudok.
1. Amikor a 16436888. -ik hazugsagon kaptam
2. Mikor a volt szeretojet meghivta a hazunkba "beszelgetni" ejszakara mikor nem voltam otthon
3. Tudta hogy ugyis mindig mindent megtudok de sokadjara is hulyenek nezett
Rossz ilyeneket olvasni, nagyon sajnálom hogy nem felhőtlen a házasságotok, na meg az enyém sem, de van egyáltalán olyan idilli kapcsolat mint amilyenre mindenki vágyik?
Az én férjem is csak a saját hulyeségével törődik, fel se fogja hogy milyen önző csak mikor ki akadok és zeng a ház tőlem. Na akkor bocsánatot kér egy, ígér fűt fát de addig se igaz míg kimondja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!