Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi volt az a pont, amikor azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az a pont, amikor azt mondtatok, hogy válok és többet nem tűrok?

Figyelt kérdés
A férjem nem veti meg az alkoholt. Egy hét alatt kétszer is van,hogy többet iszik a kelleténél. Napi szintén is megiszik esténként 1-2 pohárral. Egyre durvább,ha részeg és még le is tagadja.még tudnék írni...

2014. máj. 30. 23:00
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Amikor feltűnt, hogy ha otthon van, már csak egy dolog jár a fejemben: ne lépjen be abba a szobába, ahol vagyok, ha közelített az ajtóhoz, már görcsbe rándult a gyomrom. Na akkor már hamar léptem :)
2014. máj. 30. 23:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ilyen szituáció ami addig fajult, h minden nap többet ivott a kelleténél és kezet emelt rám csak az okból, mert szóvá tettem, h ez nem az az ember akit megismertem! 7evig élt a remény, hogy szeret és leteszi miattam de nem! Hidd el mielőbb annál jobb!
2014. máj. 30. 23:14
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

"Szivem, nagyon szeretlek, de alkoholistaként nem vagy jó szerelmi partner. akarsz még az lenni? Igen esetén: Akkor én most leköltözöm a matracra a másik szobába. Ha nem teszel érte egy héten belül valamit, hogy jó partnerem legyél, akkor elköltözöm. Ha két héten belül sem teszel érte semmit, beadom a válást. Ha a válás alatt nem leszel tiszta, akkor hagyom, hogy elválasszanak minket.

Ellenben szívesen támogatlak a felépülésed folyamán, ha amellett és mellettem döntesz."

2014. máj. 30. 23:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mikor már nehezemre esett megölelni. Már nem akartam megcsókolni. Mikor már nem akartam vele együtt lenni sem.

28 évesen fiatalnak éreztem magam ahhoz, hogy egy ilyen vegetatív házasságban legyek.

Azóta újra férjhez mentem, és 6 éve boldog vagyok!

2014. máj. 31. 05:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket!!!! Sokat segítettetek!!!!
2014. máj. 31. 09:36
 6/8 anonim ***** válasza:
De örülök!!:)
2014. máj. 31. 15:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Zárd rövidre gyorsan ezt a dolgot, ne ess abba a hibába amibe nők ezrei. Még most az elején hagyd el a pia miatt. Ha szeret még ott van agyilag hogy össze tudja szedni magát és lemond az italról. Ha nem szeret és hagy elmenni, akkor legalább tudod hányadán álltok. Mellesleg ezzel neki is jót teszel nem csak magadnak.
2014. jún. 1. 12:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem igaz hogy nem fogjak fel az alkohol par oraig elfelejteti a gondjait de ahogy tisztul jon a depresszio stb .. Szerintem hajlam kell ehez hogy valaki alkesz legyen , dns ben orokolnie kell . Tizen evesen en is ittam eleg surun , de 22 ev felett megtudom szamolni hogy hanyszor tehat volt hogy 1 evben 5 xor sem . Ha valaki elkezd pialni komolyan ott nem biztos hogy csak sajat magaval van baja , ha nem az otthoni dolgokkal is a kapcsolattal.. minden fuggosegtol meg lehet szabadulni ha van ertelme. A ferjednek mert nincs ertelme le tennie , mi van otthon nalatok ami miatt o nem kepes ra? Veszekszel vele, feltekeny vagy?
2018. febr. 15. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!