Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjem újra?
Szerintem egyáltalán nincs okod arra, hogy ilyen keserűn lásd a helyzeted! 34 éves vagy, ami a legjobb férfikor: nem vagy idióta tini, de ágyról-ágyra járó, 2-3 gyerekes, elhasznált fickó sem.
Járj el dolgozni, legyen egy hobbid, ami kikapcsol, az új partnert pedig ne keresd görcsösen! Ha minden helyrekerül az életedben, egy klassz nő is be fog toppanni. :)
Nem tudsz új életet kezdeni, mivel a reinkarnáció még nem bizonyított.
A mostanit tudod folytatni.
Nem mindegy, miért váltok, van-e gyerek, tanultál-e a hibákból, tudod-e, hogy ki illik hozzád, sikerült-e lezárni a házasságotok teljesen, a feleségednek is.
Akarsz-e újra komoly kapcsolatot? Meg tudsz-e bízni másokban?
A legjobb, amit tehetsz, hogy először megvárod, amíg tényleg vége. Kicsit elvagy egyedül. És akkor kezdesz újra ismerkedni, mikor egyedül jól érzed magad. Így mindig ott lesz az opció, hogy egyedül is jobb, mint egy car kapcsolatban. Ellenkező esetben egyik car kapcsolatból tántorogsz majd a másikba.
Én a válás után "pihentem" 2 évig.Egyszerűen nem volt késztetésem, kedvem ismerkedni.Ennyi idő alatt jöttem annyira helyre, hogy újra próbálkozzam.Eredmény:több rövidebb kapcsolat.Sokra mentem vele...Ma már nem érdekel és nem célom, hogy legyen valaki mellettem, egyedül jobban érzem magam.Lehetett volna másképpen, de nem lett, és már nem is akarok változtatni ezen.Elfáradtam.
Esélyed neked is mindenre van, mint mindenkinek és nekem is volt.Az más kérdés, hogy nem jött össze és miért nem.
Sok embernek sikerülhet újra, és elég sokat ismerek, akiknek sikerült.Próbálkozz, ismerkedj, talán szerencséd lesz...
Szerintem is mindenképpen tarts egy is pihenőt, regenerálódj, koncentrálj magadra, és a barataidra, haverokra, ha vannak. Persze ne fordulj be, járj társaságba, és jönni fog az új szerelem is, mikor jönnie kell. Ahogy az első is írta, a legjobb férfikorban vagy.
Lehet, hogy 10 éve nem randiztál, de 10 évig házasságban éltél, úgyhogy jó esetben értesz a nők nyelvén, tudsz velük bánni, ez pedig óriási előny :)
N
Na akkor tényleg minden rendben :)
Hajrá, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!