Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy NE kezdjem újra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy NE kezdjem újra?

Figyelt kérdés
Mindig szakítok, de mindig újrakezdem vele, mert szerelmes vagyok belé. Ő nem akarja, hogy elhagyjam, de soha még csak bocsánatot sem kér. Rosszabb, mint amilyennek hittem és nem fog változni. Állítólag szeret, de gyakorlatilag csak hazudik, bánt, megaláz, kihasznál, manipulál, elhanyagol és a hűsége is kétséges. Bonyolult életem van, se barátok, se család. Ő az első párkapcsolatom és nem tudom, hogy szakítsak, azaz pontosabban, hogy ne kezdjem újra.
2016. aug. 6. 13:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél a boltban 2 kiló önbecsülést.
2016. aug. 6. 14:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Nincs pénzem luxuscikkekre.
2016. aug. 6. 14:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem bántás, de milyen választ vársz erre? Én így ismeretlenül annyit tudok írni, hogy felejtsd el! Aki bánt és megaláz az biztos nem szeret! Ne kezd újra, szakíts meg vele minden kapcsolatot. Ha Te nem teszed meg, akkor egy darabig még hülyít és kidob... Te sem vagy szerelmes csak hülye, fel kell nőni! Bocs, ha nem volt hasznos a válaszom...
2016. aug. 6. 14:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem bántódom meg, mert tudom, hogy sok hasonló kérdés van és mindre ugyanaz a válasz lényegében: amire én nem vagyok képes. Nyugi, azt is tudom, hogy nem szeret, hiába mond akármit, még a kérdése is hazugság. Sok időbe telt, mire elfogadtam és a tényeknek hittem, nem az üres szavaknak. Egyértelműnek és egyszerűnek kéne lennie, hogy megszakítok vele minden kapcsolatot, mert ő lehet nem is keresne igazán, de az a szomorú, hogy eddig se azért voltam vele, mert bármi jót kaptam volna tőle. Nem dob ki, mert neki ez így ideális, ergo álomnő vagyok neki. Fogalmam sincs én viszont miért szeretem őt. Előtte is magányos ember voltam, másokkal ismerkedni nem akarok, szóval nem azért, hogy legyen akárki. Azt hiszem az évek során agymosott lettem mellette.
2016. aug. 6. 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú ezt hallani...:( Mennyi idős vagy? Egyszer én is jártam hasonló képpen, nekem akkor csak és kizárólag a zéró kontakt segített! Semmi más, letiltottam mindenhonnan, kerültem azokat a helyeket, azokat az útvonalakat, ahol összefuthattunk, kerültem a közös ismerősöket. És még így sem volt egyszerű, mivel az anyukája a mellettem levő lépcsőházban lakik. El kellett telnie pár évnek, mire NEM dobbant meg a szívem ha megláttam.

Mondjuk nekem ez alatt az idő alatt nagyon sokat segítettek a barátaim és a családom. Szinte sosem voltam egyedül, mindig szerveztünk valami programot. És így nagyjából ki lehetett bírni.

2016. aug. 6. 15:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Fiatal vagyok, lehet buliznom, ismerkednem kéne még, de sajnos nem ilyen típus vagyok. Igyekszem munkába, tanulásba, hobbiba temetkezni, de amint lehunyom a szemem, újra eszembe jut és nem sok hiányzik, hogy felkeressem. közel lakunk egymáshoz, így van esély a véletlen összefutásokra.
2016. aug. 6. 16:16
 7/7 anonim ***** válasza:

"eddig se azért voltam vele, mert bármi jót kaptam volna tőle. " - ha ennyire világosan tudod - mu kell több.

Csak egyszer kellene keménynek lenned, kitörölni mindenhonnan - most így lesz az egész életed?

Akor is meg fog tartani, ha közben talál mást.

2016. aug. 7. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!