Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a lányom a valasra?
Nem igazán lehet rávenni őt a válásra. Neki kell így döntenie.
A szülők, a szüleink már csak ilyenek. Látnak valami rosszat az életünkben, szeretnének megóvni bennünket...ez így van jól. De a döntéseinket magunknak kell meghoznunk, nem pedig nekik.
Kérdező! Bizonyára borzalmas így látni a lányt, de el kell fogadni, hogy az ő döntése ha marad vagy ha megy.
Amit ilyenkor tenni lehet az az, hogy döntésnél a lányt támogatni lehetőségek szerint!
2018. febr. 13. 09:22
Nagyon sajnállak, borzasztó lehet ezt végig nézni. Annyit tehetsz még, hogy többször beszélsz a lányoddal, és próbálod vele megértetni, hogy tönkre megy ebbe, hogy a gyerekeinek szüksége van rá, egy egészséges, boldog anyukára. Hátha rajtuk keresztül jobban lehet hatni rá.
2018. febr. 13. 09:59
Mit mond miért jó ez neki, mit kap ebben a kapcsolatban?
Mit válaszol ezekre?
2018. febr. 17. 07:23
24/26 A kérdező kommentje:
A gyereknek apa kell.Kb ezzel magyarázza.De ilyen apa aki soha nincs otthon,kimaradozik.Szerintem ha nem mennek segíteni talan ra jönne ,hogy tok egyedul van a ferje elvan a kis vilagaban.Es meg en kaptam meg kommentbe az emberektol milyen anyos lehetek ha este 9 kor ott vagyok,lenne nekem is jobb dolgom .de mivel apuka nem akar haza erni időben ezert ugye nem mondhatom ,hogy akkor legyen egyedul a gyerek.A lanyomnak is igy van munkaja .Azert valaki mondja meg nekem akik itt leszoltak hogy aki 5 vagy 6 ig dolgozik hol lehet este 10 kor? mi dolga van folyton ? mindig nem lehet tulorazni.meg haverral ittam egy sört,stb .Csak telefont sosem hallja ha hivjuk .....
Én magamat azzal tudnám rászánni a válásra, hogy belátom, hogy a gyerekem a legrosszabbat kapja belőlem. Ha depis vagyok a házasságomban és még segíteni sem segít a férjem ís még haza sem jár...a gyerek csak azzal veszít, ha maradok a mérgező légkörben. Én ilyen családban nőttem fel és az az igazság, hogy mélyebbenbelém ivódott ez a minta, mint sejtettem.
2018. febr. 18. 21:09
Hogyan vegyem rá a lányom a valasra?
Bocsánat, de sehogy. Abban a pillanatban, amikor megfogant, az ő élete az ő sajátja lett, most már legfeljebb szurkolhatsz neki, hogy boldoguljon. A témához (-ról) csak akkor szólj, ha a lányod maga kéri a tanácsodat. Akkor se a férjét szóld le, hanem a lányod önbizalmát próbáld meg erősíteni.
2018. márc. 10. 18:14
Kapcsolódó kérdések: