Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a lányom a valasra?
este 10-kor ügyelni a gyerekre?
nem alszanak még?
isten mentsen ilyen anyóstól
Ha a felesége nem szól semmit, akkor te mit pattogsz?
Hagyja el és kész.
te SEHOGY nem veheted rá
ha ő NEM akar válni
Én már válaszoltam, de be kell látnom, hogy anyaként biztos szörnyű lehet ezt látni.
Figyelj, rávenni nem fogod tudni. De jobb belátásra bírhatod, elmondhat neki te mit látsz jónak, mit látsz rajtuk, a kapcsolatunkon, biztosíthatod őt arról, hogy mellette állsz, hiszen az édesanyja vagy, de sajnos helyette ezt nem döntheted el. Ezt a döntést neki kell meghoznia, te pedig támaszként állhatsz mellette.
Ne mondd neki sokszor, ne hozd fel sűrűn a témát, mert ellenszenvet válthatsz ki, de nyugodtan beszélgess el vele, hogy boldog-e így, miért jó ez neki, hátha ki tudja beszélni magából ő is a kételyeket.
De ismétlem, hogy ez az ő döntése. Te támogasd!
Sajnos nagyon rossz érzés látni, ha valakinek bántják a gyerekét, vagy igazságtalanul bánnak vele, de ebben a helyzetben te nem tudsz tenni semmit - ha őneki jó így, akkor fejen állhatsz, akkor sem fog elválni.
Én mondjuk megkérdezném tőle, hogy miért is ennyire jó ez a házasság, miért szeret a férje felesége lenni. Akár írjon felsorolást... csak hogy tisztán lássátok a képet, mindketten.
Ezzel a "láttam valami nővel" dologgal viszont hagyj fel, mert óriásit lehet tévedni. Egyszer engem anyósom gyanúsított meg, hogy én bizony félrelépek, látott is múltkor egy férfival a piacon reggel. Hát, igaza volt, akkor látogatott haza a külföldön élő bátyám, és akart egy jó magyar piaci lángost enni :) Mindegy, utólag már jót nevettünk rajta a párommal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!