Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan vegyem rá a lányom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a lányom a valasra?

Figyelt kérdés
Pár évvel ezelőtt,kiderült egy nő.A lányom akkor megbocsajtott a vejemnek.Azután is furan viselkedett a vejem,soha nincs otthon időben.Volt rá példa ,hogy nem ment haza éjszakára heti 2 is ! Ezt onnan tudom ,hogy szomszedok vagyunk es csak reggel 5 kor jott meg az autó.Mult héten lattam egy nővel a kocsiban ,mondtam a lányomnak,hogy biztos ez a nő az akivel evvekkel ezelőtt megcsalta.Nem akarta elhinni .Es nem érdekli.Meddig lehet ezt hagyni,hogy hulyet csinal belole a vejem?
2018. febr. 12. 19:31
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem neked ehhez éppen semmi közöd, ez az ő MAGÁNÜGYük.
2018. febr. 12. 19:40
 2/26 anonim ***** válasza:
94%
Az a baj, hogy ha mindig mondod neki, akkor dacból is vele fog maradni. Hagyd, majd rá jön magától a dologra. Ha noszogatod, rosszabb lesz. Ez az ő döntése.
2018. febr. 12. 19:41
 3/26 anonim ***** válasza:
24%

Neked semmi közöd hozzá.

Ha nem akarja otthagyni, nem fogja.

2018. febr. 12. 19:42
 4/26 anonim ***** válasza:
91%
Het 2x-er nem mebt haza éjszakára. A lányod pontosan tudja, hogy csalják, csak nem érdekli. Lehet ő is szeretőt tart.
2018. febr. 12. 19:47
 5/26 anonim ***** válasza:
50%
Így van semmi köze hozzá, hisz csak ő szülte és nevelte fel xD (jaja tudjuk attól még nem szólhat bele .. de hogy semmi köze ... micsoda pszihopata bagázs ez gyk nemzet)
 6/26 anonim ***** válasza:
32%

Te azt lesed mikor jön haza a vejed?

Hagyd őket, majd ők megoldják maguk.

7/26 anonim ***** válasza:
32%

miért mi köze hozzá?

lánya tud egy megcsalást, azt megbocsátotta.

valszeg tudja, hogy most is csalják, de nem válik.

gondolom így van pénze

2018. febr. 12. 19:49
 8/26 A kérdező kommentje:
Nem kell lesnem,mert mellettem laknak es hallom ha meg all az autó.Mikor kiderült a nő anno az egy 2 eves viszony volt.szerintem meg mindig azzal a nővel kavar.Hogy miert erdekel? mert kb 50 kg van fogyva a lányom! foltyon kedvetlen,szomorú.ha este át megyek 10 ora van a ferje sehol,ha hivja nem veszi fel!! Jot akarok neki mivel a gyerekem!!
2018. febr. 12. 19:52
 9/26 anonim ***** válasza:
16%

huh :D

ezért nem kell olyan közel költözni, hogy anyuka papucsban át tudjon jönni.

lányod valszeg azért nem válik, mert anyagilag megéri neki, ha alázzák.

2018. febr. 12. 19:54
 10/26 A kérdező kommentje:
En ha at megyek azert megyek,hogy a gyerekre ugyeljek.Nem a nyakukra jarok csak ugy!!!
2018. febr. 12. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!