Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki volt mar igy?
Nagyon nehezen, de nem tudsz mást tenni, mint elfogadni a helyzetet. Ez a szakítás már végleges, másik családot alapít a férjed.
A közös gyerek miatt tartanotok kell a kapcsolatot, és emiatt szerencsésebb ha ugyan 3 lépés távolságot tartva, de békében teszitek ezt.
Nekem teljesen ugyanez volt, 2013 novemberében jelentette be, hogy szerelmes. Visszakönyörögte magátl, pedig nagyon helyrepofoztam magam 3-4 hónap alatt, testileg és lelkileg is.
Visszajött "hozzánk", utána 4 évvel totálisan ugyanez, borzasztóan viselkedett majd mikor már célegyenesben volt a szétválásunk kiderült, hogy van valakije. Nagyon nehezen lehet feldolgozni, pont azért pl mert én egy albérletbe költöztem a gyerekkel, mert nem bírtam az otthoni állapotokat és ő direkt azért szemétkedett, hogy mi elmenjünk, ő pedig élne a lakásunkban. A nővel. Hát azóta azért megkeserülte, mert hozzám jár panaszkodni a nő miatt de már nem érdekel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!