Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Valaki volt mar igy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki volt mar igy?

Figyelt kérdés
Sziasztok.A ferjem elhagyott,mar másodjára.5 éve egyszer,akkor visszajott a gyerek miatt ,meg azt mondta,h be fejezte azzal a nővel.Most meg 2 honapja be allitott,hogy elhagy mert meg mindig egyutt vana nővel es szereti vele akar élni,gyerekuk lesz.Nagyon bele vagyok betegedve ...Mit lehet tenni ilyenkor ,tudom h hagynom kéne őket,de most hogy keszul a mi gyerekunket oda vinni bemutatni ,ki vagyok borulva.Hogyan lehet ezt feldolgozni???
2018. febr. 4. 15:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehezen, de nem tudsz mást tenni, mint elfogadni a helyzetet. Ez a szakítás már végleges, másik családot alapít a férjed.

A közös gyerek miatt tartanotok kell a kapcsolatot, és emiatt szerencsésebb ha ugyan 3 lépés távolságot tartva, de békében teszitek ezt.

2018. febr. 4. 16:06
 2/7 A kérdező kommentje:
persze.probalom.de rosszul esik,h oda kell engednem a gyereket.Olyan nőhoz akivel evekig csaltak.Es jo pofat vagni ezekhez!
2018. febr. 4. 16:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
de te fogadtad vissza... most irtad hogy a gyerek miatt (!) jott vissza 5 eve es nem miattad. Tudom hogy szar most ez de nem szamitottal erre?
2018. febr. 4. 16:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt mondta befejezte vele.Es mi vagyunk a fontosabbak.Hat remenykedtem ,hogy minden jo lesz ,nem akartam valni a gyerrk miatt
2018. febr. 4. 16:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez egy mocskos troger. Nem egednem hogy lathassa a gyermekeit helyedben. Milyen dolog ez az ilyen ferfiakat elve asnam el. A baratnommel is ezt tettek az 1 eves gyermeket leszarja mert most az uj rbanc gyermekeivel foglalkozik undorito pokolravalo emberek. Mar bocsanat a kifejezesekert de nagyon duhito. Ahogy latni amin a baratnom is vegig ment . /N/
2018. febr. 5. 14:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem teheti meg az anya,hogy ne lássa a gyereket az apa.Sőt,ha nincs elhelyezve egyik szülőnél sem akkor mindkét szülőnél bármennyi időt lehet.Mindenképpen kérni kell a láthatás szabályozását,lehetőleg megegyezve.
2018. febr. 5. 16:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem teljesen ugyanez volt, 2013 novemberében jelentette be, hogy szerelmes. Visszakönyörögte magátl, pedig nagyon helyrepofoztam magam 3-4 hónap alatt, testileg és lelkileg is.

Visszajött "hozzánk", utána 4 évvel totálisan ugyanez, borzasztóan viselkedett majd mikor már célegyenesben volt a szétválásunk kiderült, hogy van valakije. Nagyon nehezen lehet feldolgozni, pont azért pl mert én egy albérletbe költöztem a gyerekkel, mert nem bírtam az otthoni állapotokat és ő direkt azért szemétkedett, hogy mi elmenjünk, ő pedig élne a lakásunkban. A nővel. Hát azóta azért megkeserülte, mert hozzám jár panaszkodni a nő miatt de már nem érdekel.

2018. febr. 6. 09:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!